سرهنگ فرهاد حیدر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جریمه، آخرین اقدام پلیس در اعمال مقررات است اما متاسفانه در هر جامعه ای ، گروه کوچکی مخل نظم و امنیت بوده و به صورت عمدی تخلف می کنند ، که در اجرای صحیح مقررات و ایجاد نظم در جامعه برای این افراد جریمه حرف اول را می زند.
سرهنگ حیدر با تاکید براینکه در فرهنگ سازی قوانین، ماموران پلیس نباید فقط جریمه را مدنظر قرار دهند، تاکید کرد: ماموران باید وسعت دید خود را گسترش دهند واز میان راههای اعمال قانون، راهی را که در فرهنگ سازی موثرتر است، بکار گیرند .
وی اضافه کرد: اگر ماموری تشخیص دهد ، راننده ای سهواً تخلفی را انجام داده است به طور حتم تذکر، بیش از جریمه می تواند تاثیر گذار باشد.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا در خصوص تغییر رویکرد راهنمایی و رانندگی از برخورد جریمه ای به سمت فرهنگ دوستی، گفت: برای رسیدن به این هدف باید ارتباط پلیس با مردم بر مبنای صداقت و دوستی باشد و در این زمینه نیز به تنهایی نمی توانیم کاری از پیش ببریم و نیاز به یاری مردم داریم.
وی تصریح کرد: در صورت برقراری ارتباط دو طرفه ، مردم قوانین را بهتر رعایت می کنند و از سوی دیگر ماموران پلیس نیز راحت تر به بحث آموزش و تذکر می پردازند.
سرهنگ حیدر با اشاره به اینکه در کشور برخی رانندگان تا 300 برگ جریمه دریافت کرده اند، گفت: در صورتیکه خود مردم در برابر افراد متخلف واکنش نشان دهند، اجرای قوانین و مقررات بهتر انجام می شود و پلیس نیز در فرهنگ سازی موفق تر خواهد بود.
نظر شما