به گزارش خبرنگار مهر در مشهد مجید جعفر زاده صبح امروز در پنجمین نشست مشترک نمایندگان قوه قضاییه و مسئولان دیوان عدالت اداری و مدیران حقوقی کلانشهرها در تالار شورای اسلامی شهر مشهد افزود: این کمیسیون پس از صدور رای کمیسیون ماده صد تشکیل می شود و رای کمیسیون ماده صد که یک رای شبه قضایی است را هر طور که بخواهد عوض می کند.
وی خاطرنشان کرد: وجود کمیسیون توافقات باعث شده است که از هزار و 800 رای کمیسیون ماده صد شهرداری تهران در چهار ماهه اول سال تنها یک درصد اجرایی شود.
جعفرزاده در پایان قانون شهرداری ها را بسیار زایده دار خواند و گفت: اگر 83 قانون نامناسب را کنار بگذاریم، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد .
معاون تنقیح قوانین معاونت حقوقی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه شهرداری ها در مسائل تئوریک بسیار قوی اما در موارد اجرایی ضعیف هستند اظهار داشت: پیشنهاد شده بود که قبل از صدور رای قاضی دیوان عدالت اداری، کمیته مشورتی تشکیل شود تا در آن کمیته شهردار و شهروند ذی نفع از مواضع خود دفاع کنند و نتیجه در حکم یک مشورت به قاضی ارائه شود، اما تا کنون حرفی از اجرایی شدن آن مطرح شده است.
وی ادامه داد: تامین اجتماعی کاری مشابه این پیشنهاد انجام داد که باعث کاهش شدید پرونده های دیوان شد.
جعفرزاده تاکید کرد: ساخت یک بنای مسکونی یا تجاری چندین ماه طول می کشد و در این مدت مجموعه شهرداری فرصت دارد تا وظیفه نظارتی خود در این خصوص را انجام دهد اما متاسفانه این اقدام صورت نمی گیرد.
وی تصریح کرد: سستی و سهل انگاری در برخورد با این گونه جرائم نشان می دهد که عوامل شهرداری به راحتی تطمیع می شوند.
نظر شما