به گزارش خبرنگار مهر؛ مصطفی سالاری، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی صبح امروز در نشست خبری مبنی بر مهمترین اقدامات انجام شده در سازمان تامین اجتماعی گفت: در بحث نسخه الکترونیک نیاز به یک الزام جدی داریم اما به دلایل عدم زیرساخت به تعویق می افتاد اما امروز که در ۹۰ درصد روستاهای ما اینترنت وجود دارد امکان نصخته الکترونیک هم برقرار است.
وی افزود: از لحاظ زیرساختهای فنی ما دانش خوبی داریم و شرایط برای این فرآیند مناسب است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: در خرداد سال گذشته گام اول این امکان برداشته شده است و تا اسفند سال گذشته دفترچه جدیدی داده نشده است.
سالاری مطرح کرد: مشکلات این کار بسیار زیاد بوده ولی هر روزی که شروع می کردیم مشکلات را ترمیم میکردیم و از آنچه که اتفاق افتاد از مسائل پیش بینی شده آسان تر بود.
وی اظهار کرد: امروز در همه جای ایران خدمات الکترونیکی درمانی قابل انجام است و کافی که با نرمافزار واسط افرادی که در حوزه درمانی فعالیت میکنند سامانه خود را به ما متصل کنند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اقدامات این سازمان تصریح کرد: تعداد بیمارستان های دولتی را در شهرستان هایی که بیمارستان تامین اجتماعی نداریم بیشتر کرده و ارائه خدمات را برای ۴۵ میلیون نفر رایگان کردهایم.
وی افزود: همچنین درمان را برای افراد ۶۵ سال به بالا کاملاً رایگان کردیم، برای بیماران صعب العلاج نیز مشروط به تشکیل پرونده خودشان صد در صد هزینه درمانی شان را رایگان کرده ایم.
سالاری خاطرنشان کرد: در بحث تجهیزات کمک پزشکی تقریباً منطبق با قیمت بازار برای بیمه شدگان اقدامات خوبی صورت گرفته است و در راستای عدالت در شهرستانهای مختلف مبنی بر احداث مراکز درمانی، ۶۱ مرکز درمانی جدید را احداث کردیم و هیچ شهرستانی نیست که یک مرکز درمانی تامین اجتماعی نداشته باشد همچنین ۳۵۷ تخت بیمارستانی مبتنی بر میزان جمعیت اضافه کرده ایم.
وی ادامه داد: در اوایل اسفند ۹۸ صد در صد مطالبات مراکز خصوصی و دولتی را تسویه کردیم و هر مرکزی که سامانه نسخه الکترونیک داشته باشد به صورت ماهانه در زمان مشخص مطالبات پرداخت شده است.
مدیعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: خوشبختانه ۳۰ خدمت پرمراجعه به کارگذاریها غیر حضوری شده است.
وی در خوصص وصول مطالبات سازمان از دولت اظهار کرد: ۱۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات خود را وصول کرده ایم این مبلغ در کنار سود سهامی ما هزینه های متناسب سازی حقوق بازنشستگان را تضمین می کند؛ لازم به ذکر است همچنان بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از دولت بدهی داریم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تاریخ پرداخت مابه تفاوت مستمری بگیران گفت: برنامه تامین مالی برای پایان شهریور نهایی شده است و اگر شستا تعهدات خود را انجام دهد ما بلافاصله پرداختی را خواهیم داشت.
سالاری در خصوص حذف کاغذ از تامین اجتماعی عنوان کرد: برای حذف کاغذ ما امکان صد در صدی را برای انجام این فرآیند داریم و برای نسخه الکترونیک از لحاظ فنی مشکلی نخواهیم داشت.
وی در خصوص بیمه تاکسیرانان بیان کرد: سازمان هدفمندسازی یارانه ها همچنان باید بخشی از مبلغ بیمه این افراد را پرداخت کند و تعهد دهد که در صورت عدم بودجه برای پرداخت این مبلغ جز بدهکاری دولت باشد تا ما بتوانیم حق بیمه این افراد را پرداخت کنیم اما متاسفانه اقدامی از طرف دولت شکل نگرفته است.
سالاری درخصوص اقدامات سازمان برای بیماران کرونایی با بیمه تامین اجتماعی تصریح کرد: برای بیمه شدگان تامین اجتماعی خدمات رایگان است و اگر فردی به بیمارستان دولتی مراجعه کند و نیازمند داروی کرونا (رمدسیویر) باشد اگر بستری شود ۱۰ درصد مبلغ و اگر در منزل باشد ۳۰ درصد مبلغ را پرداخت خواهد کرد. کانون بازنشستگان سراسر کشور به صورت غیرحضوری خدمات خود را ارائه میدهند.
نظر شما