به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام بهمن وحدتی روز دوشنبه در جلسه ستاد حوزوی بحران استان ایلام اظهار کرد: با شروع همه گیری کرونا در سال ۱۳۹۸ در پیک اول حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ طلبه وارد میدان خدمت رسانی شدند و به انجام اقدامات جهادی و بخصوص پس از تاکید مقام معظم رهبری بر ضرورت رعایت مسائل شرعی در دفن اموات کرونایی، به تغسیل و تدفین اموات پرداختند.
وی با اشاره به آمار ۶۰۰ نفری طلاب جهادی استان ایلام، اظهار کرد: طلاب جهادی در زلزله سرپل ذهاب، طرح شهید سلیمانی و مقابله با کرونا در سطح کشور خوش درخشیدند.
مدیر خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیبها دفتر اجتماعی و سیاسی حوزههای علمیه ادامه داد: آسیبهای اجتماعی هر استان شناسایی شده و میتوان از ظرفیتهای طلاب و روحانیون با مهارت افزایی و ارتقای علمی برای رفع این آسیبها استفاده کرد.
وی افزود: برای آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد، طلاق، کودک همسری، کودک آزاری، فرقههای نوظهور و … برنامهها و کارگاههای مدون و منسجم برگزار شود.
حجت الاسلام وحدتی آراسته اضافه کرد: شناسایی و درمان آسیبهای اجتماعی از رسالتهای مهم ستادهای حوزوی بحران است، لذا برای بررسی آسیبها و ارائه راهکارهای رفع آنها، لازم است جلسات ستاد به صورت منظم با حضور مسئولان مرتبط برگزار شود.
وی در پایان افزود: بازتاب هنرمندانه حرکتهای جهادی طلاب در خدمت رسانی به مردم، مطالبه مقام معظم رهبری است.
نظر شما