دکتر شکور امیدی با عنوان این مطلب که بیماران دیابتی، علائم ظاهری قابل شناسایی ندارند، به خبرنگار مهر گفت: با اجرای این طرح، بیماران مبتلا به دیابت که دچار حادثه و مصدومیت شده و به مراکز درمانی انتقال داده می شوند، از خطرات احتمالی ناشی از تزریق سرم های خوراکی و داروهایی که باعث بالا رفتن قند خون آنان می شود، مصون می مانند.
وی افزود: در واقع، با توزیع پلاک شناسایی، به دنبال روش درمان صحیح بیماران دیابتی حادثه دیده هستیم.
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی کشور، همچنین از پلاک دار شدن 120 هزار بیمار دیابتی عضو انجمن خبر داد و گفت: تا کنون، تعداد 400 هزار پلاک شناسایی در اختیار دفاتر انجمن در سراسر کشور قرار گرفته تا بین بیماران عضو توزیع شود.
امیدی در ارتباط با افراد دیابتی که مشمول دریافت پلاک شناسایی میشوند، گفت: انجمن در تلاش است برای یک میلیون و 350 هزار نفر از بیماران دیابتی کشور که اسامی آنان ثبت شده است، پلاک تهیه کند و این کار تا پایان امسال ادامه خواهد داشت.
وی همچنین، خواهان مشارکت خیرین، کارخانجات، شرکتها، ارگانها، سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی، در این طرح ملی شد و افزود: چون تهیه پلاک شناسایی هزینه دارد و انجمن هم یک نهاد غیر دولتی و خیریه است که هیچ بودجه و اعتبار دولتی دریافت نمی کند، بنابراین، تمامی افراد حقیقی و حقوقی می توانند با تامین هزینه تعدادی پلاک، نسبت به اجرای این طرح ملی مشارکت داشته و ثواب و پاداش اخروی ببرند.
نظر شما