۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳

با افزایش ۱۰ درصدی؛

ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی ایران به ۶۹ هزار مگاوات رسید

ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی ایران به ۶۹ هزار مگاوات رسید

میزان تولید برق نیروگاه‌های حرارتی کشور از ابتدای سال تاکنون با افزایش ۹ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال از مرز ۱۷۳ میلیون مگاوات ساعت عبور کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری برق حرارتی؛ نگاهی به آخرین وضعیت نیروگاه‌های حرارتی کشور حاکی از آن است که تاکنون ۵۸۳ واحد تولید برق حرارتی در ۱۲۹ نیروگاه کشور احداث شده و ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی ایران طی نیمه نخست امسال با اجرای پروژه‌های ارتقای توان در سه نیروگاه شهید سلیمانی کرمان، قدس (سمنان) و گهران به ۶۹ هزار مگاوات رسیده است.

در حال حاضر ۶۷ درصد از مجموع ظرفیت تولید برق حرارتی (۴۶ هزار و ۴۷۶ مگاوات) در اختیار بخش خصوصی و ۳۳ درصد آن در اختیار بخش دولتی است.

هم اکنون ظرفیت منصوبه تمامی نیروگاه‌های کشور اعم از حرارتی، برقابی، اتمی، تولید پراکنده، تجدیدپذیر و دیزلی هم به ۸۵ هزار و ۵۵۹ مگاوات رسیده که حدود ۸۱ درصد از این ظرفیت مربوط به نیروگاه‌های حرارتی است.

واحدهای سیکل ترکیبی با ظرفیت ۳۱ هزار و ۱۷۹ مگاوات (۳۶.۴ درصد)، واحدهای گازی با ظرفیت ۲۱ هزار و ۹۹۲ مگاوات (۲۵.۷ درصد) و واحدهای بخاری با ظرفیت ۱۵ هزار و ۸۲۹ مگاوات (۱۸.۵ درصد)، نیروگاه‌های حرارتی کشور را تشکیل می‌دهند.

کد خبر 5305390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
      0 0
      نفت و گاز نباید برای تولید برق و پخت و پز و گرمایش منازل استفاده شود بلکه بهتر است تولید برق از منابع تجدید پذیر و اتمی را افزایش دهیم و برق تولیدی را جایگزین مصارف سوخت فسیلی در اقتصاد به خصوص در بخش خانگی و حمل و نقل بکنیم تا سهم بیشتری از نفت و گاز تولیدی را از طریق پالایش و پتروشیمی صادر کنیم
    • علی IR ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۴
      0 0
      دولت توسعه پایدار را اجرایی کند، دستیابی به توسعه پایدار در کنار حفظ محیط زیست و تضمین امنیت اقتصادی و امنیت انرژی برای نسل های آینده منجر به صرفه جویی در مصارف داخلی نفت و گاز میشود تا سهم بیشتری از نفت و گاز تولیدی را به جای مصارف داخلی با ایجاد ارزش افزوده از طریق پالایش و پتروشیمی صادر کنیم