دکتر محسن اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: مسئولین و دست اندرکاران حج عمره اذعان داشتند که دانشجویان عمره گزار سال جاری بیش از هر چیز، فضای زیارت را تجربه می کردند. امسال بهترین سال از نظر برگزاری مراسم عمره دانشجویی بود.
وی با بیان اینکه دانشجویان به واسطه جوانی، نشاط و پوشش مناسبشان نمود زیادی پیدا کرده بودند، ادامه داد : دانشجویان بیش از آنکه بخواهند زمان را به چرخش در بازارها و خرید بگذرانند بیشتر در زیارت بوده اند. برای اولین باری است که در هنگام بازگشت مشاهده می شود دانشجویان کم خرید کرده اند و این نشان می دهد که بیشتر نگاه دانشجویان عمره گزار به زیارت بوده است.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم یادآور شد : روحانیون کاروان ها این نظر را دارند که دانشجوی ایرانی الگوی زائر ایرانی شده است.
دکتر اسلامی افزود : کاروان های دانشجویان دختر در نیمه اول تابستان اعزام شدند و بعثه مقام معظم رهبری نقل می کردند این کاروان های دانشجویان دختر مراسم ختم قرآن و ختم صلوات زیاد داشتند و به عبادت و زیارت بیش از هر چیزی اهمیت داده اند.
به گزارش مهر، نخستین کاروان عمره دانشجویی صبح 9 تیر ماه به این سفر معنوی اعزام شد. نخستین کاروان عمره دانشجویی مربوط به دانشجویان دختر بود که به ظرفیت 240 نفر اعزام شد و اعزام کاروان های خواهران به گفته مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم تا 5 مرداد ماه به طول انجامید و پس از آن اعزام کاروان های اساتید، کارکنان و دانشجویان پسر شروع شده است.
نظر شما