به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یداله یزدان پناه شامگاه یکشنبه در مراسم یادبود علامه حسن زاده در آمل از علم وعمل به عنوان دواصل انسان ساز برای افراد یاد کرد وگفت، تمام آنچههای درزمان حیات و پس از مرگ افراد میماند، همین دو اصل هست و به همین خاطر باید بسیار زیادی در راستای علم رفت تا به عنوان جوهر وجودی شود.
وی افزود: یکی از مواردی که حضرت علامه حسن زاده آملی تاکید زیادی درزمان زندگی خود به آن داشتند، شنیدن وگفتن بود که به شدت باید مراقبت انجام شود که هرچیزی را نباید شنید و هر حرفی را نباید، گفت.
وی با اشاره به اینکه همه این اقدامها باید درنهایت به بندگی افراد دربرابر خالق هستی ختم شود، گفت، همه کارهای روزانه افراد، چه شخصی، ارتباطات خانوادگی، عمومی با مردم، کاری، اداری باید رنگ بندگی به خود بگیرد و اساساً انسان باید بنده خدا شود.
شاگرد علامه حسن زاده آملی به ضرورت شناساندن و معرفی هرچه بیشتر آثار علامه حسن زاده آملی درجامعه تاکید وتصریح کرد، انتظار هست متولیان دستگاه فرهنگی شهرستان، استان وحتی کشوری نسبت به این مهم و ترویج اندیشههای ناب حضرت عالمه که بهترین راه برای رسیدن به شناخت ودرک وجود خداوند متعال و سعادت دنیا وآخرت افراد خواهد بود، پای کار بیایند.
حجت الاسلام یزدان پناه، برپایی مجالس بزرگداشت علامه حسن زاده آملی را نوعی قدرشناسی و شناخت بیشتر از جایگاه و مقام و منزلت آن عالم وارسته دانست و یادآورشد، بهره گیری از ظرفیتهای وجودی حضرت علامه هم در مقام علم ومعرفت، توحید و ولایت مداری لازم است، چرا که به عنوان بزرگترین سرمایههای وجودی آن عالم جلیل القدر باید به عنوان سرمشق والگو مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش مهر، آیت الله حسن حسنزاده آملی ملقب به علامه حسن زاده فیلسوف متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس دروس حوزوی سوم مهرماه در زادگاهش شهر آمل در سن ۹۳ سالگی و پس از یک دوره سخت بیماری قلبی دعوت حق را لبیک گفت.
نظر شما