شهرام حبیب زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در هفته گذشته شاهد کاهش تعداد بستریهای روزانه بیماران کرونایی در بیمارستانهای استان اردبیل بوده ایم، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۲ بیمار جدید کرونایی به بیمارستانهای استان مراجعه و با توجه به وضعیت و شدت ابتلاء به بیماری در سریعترین زمان ممکن در بخشهای کرونایی بستری شدند تا روند مداوا این بیماران توسط کادر درمانی پیگیری شود.
وی به مقایسه آمار بستریهای بیمارستانها در هفته جاری نیز پرداخت و گفت: آمار بستریها در هفته گذشته روند ثابتی نداشته و شاهد نوسان تعداد بستریهای روزانه از ۴۰ بیمار به ۳۳ بیمار بوده ایم ولی در مجموع ۲۳۷ بیمار جدید در هفته گذشته با تشخیص کادر درمان مورد مداوا در بخشهای مختلف کرونایی بیمارستانهای استان اردبیل قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانوادههای داغدار اردبیل از فوت ۳ بیمار جدید کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: مجموع جان باختگان کرونایی در هفته گذشته به ۱۷ نفر رسیده که نسبت به هفتههای گذشته روند کاهشی ۴۰ درصدی داشته است و هم اکنون ۴۷ بیمار بدحال کرونایی نیز در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که با توجه وضعیت و شدت درگیری با بیماری پیش بینی میشود متأسفانه شاهد فوت چندین بیمار کرونایی از بخش مراقبتهای ویژه در هفته آینده باشیم.
وی تصریح کرد: در شبانه روز گذشته بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستانهای استان اردبیل مرخص شدند و بررسی آمار بهبود یافتگان در هفته گذشته نشان میدهد روند بهبود بیماران کرونایی نیز با توجه به میزان شدت بیماری از وضعیت مناسبی برخوردار بوده به طوری که در هفته گذشته به میزان هر بیمار بستری شده در بخش کرونایی یک بیمار بهبود پیدا کرده و مجموع بهبود یافتگان کرونایی به ۲۴۸ نفر رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: هم اکنون شهرستانهای اردبیل، پارس آباد، خلخال و مشگینشهر در وضعیت نارنجی و شهرستانهای گرمی، بیله سوار، نیر، سرعین، نمین، کوثر و اصلاندوز در وضعیت زرد قرار دارند.
مبتلایان به کرونا یک ماه بعد از بهبودی اقدام به تزریق واکسن کنند
حبیب زاده در ادامه با بیان اینکه ممکن است در ماههای آینده با پیک ششم مواجه شویم اظهار کرد: تنها راه مقابله با پیک احتمالی کرونا خودداری از برگزاری دورهمی و رعایت پروتکلهای بهداشتی در کنار تزریق واکسن کرونا است.
وی از تسریع روند واکسینه کردن دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در استان خبر داد و افزود: امیدواریم با همکاری والدین و مدیران مدارس بتوانیم درصد بالایی از دانش آموزان استان را در برابر کرونا واکسینه کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به واکسنهای تزریق شده در مراکز تجمیعی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در استان اردبیل واکسنهای سینوفارم، برکت و دز دوم آسترازنکا تزریق میشود و از عموم هم استانیها تقاضا داریم در اسرع وقت در مراکز واکسیناسیون سطح استان حاضر شده و اقدام به تزریق واکسن کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: ممکن است در ماههای آینده با پیک ششم مواجه شویم ولی با واکسیناسیون میتوانیم مرگ و میر را کنترل کرده و شرایط مناسبی نسبت به پیکهای قبلی داشته باشیم.
وی تصریح کرد: افرادی که تب دارند و مشکوک به کرونا هستند حتماً به پزشک مراجعه داشته و اقدامات لازم را انجام دهند که در صورت عدم ابتلاء به کرونا میتوانند واکسن تزریق کنند، افرادی که به کرونا مبتلا هستند نیز یک ماه بعد از بهبودی کامل میتوانند واکسن تزریق کنند.
نظر شما