۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰

استاندار سمنان:

تعدادی واحد تولیدی استان سمنان در تملک بانک‌ها هستند

تعدادی واحد تولیدی استان سمنان در تملک بانک‌ها هستند

سمنان- استاندار سمنان با بیان اینکه بانک‌ها تعدادی واحد تولیدی استان را تملک کرده‌اند، گفت: رفع تملک با هدف تقویت تولید، بهبود اشتغال و معیشت مردم انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی ظهر پنجشنبه در نشست کمیسیون بانک‌های استان سمنان به میزبانی استانداری با بیان اینکه اولویت اصلی ما در شبکه بانکی، تقویت بانک‌های استان است، بیان کرد: نیاز است از خروج منابع مالی واحدهای تولیدی و صنعتی از طریق راهکارهای مناسب اقناعی و تعاملی، جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه به نوعی باید تمهیدات لازم اندیشیده شود تا با راهکارهای مناسب از طریق جذب مشتری، سود حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها در استان، نصیب شبکه بانکی شده و باعث تقویت اقتصاد، اشتغال، تولید و در نهایت معیشت مردم استان شود، افزود: حفظ وضعیت موجود، احیا واحدهای راکد و استقبال از سرمایه گذاری جدید اولویت ما در استان است، لذا امیدواریم بتوانیم در حوزه فعال کردن واحدهای راکد در تملک بانک‌ها، با همکاری بانک‌های عامل و رسیدگی به موانع موجود، به نتیجه مطلوبی برسیم.

استاندار سمنان با اشاره به اینکه بانک‌ها ارائه خدمات حضوری و غیرحضوری خود را در سطح استان تقویت کرده و کیفیت را افزایش دهند تا در نهایت شاهد افزایش رضایتمندی شهروندان و زائران رضوی باشیم، گفت: بانک‌های استان چندین واحد تولیدی و صنعتی را در تملک دارند که هزینه‌های نگهداری را نیز برای بانک به همراه دارد، نیاز است تا در راستای تقویت تولید، بهبود اشتغال و معیشت مردم و احیا واحدهای تملک شده و سودآوری برای بانک‌ها، مدیران بانک‌های استان پای کار بوده و مساعدت کنند.

کمبود نیرو در بانک‌ها

شادمهر، دبیر کمیسیون هماهنگی امور بانک‌های استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه ۱۶ بانک از ۳۱ بانک استان در کمیسیون هماهنگی امور بانک‌های استان عضو هستند، گفت: ۲۷۲ شعبه بانک‌های عضو کمیسیون هماهنگی امور بانک‌های استان در استان مستقر و در حال فعالیت هستند همچنین دو هزار و ۶۷۰ نفر، مجموع پرسنل بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌های استان است.

وی با بیان اینکه استان سمنان رتبه هفتم شاخص مصارف نسبت به منابع را در کشور به خود اختصاص داده است، افزود: کمبود نیرو یکی از بزرگترین مشکلات بانک‌های استان است علی رغم این مشکلات اما ۹ برابر منابع تسهیلاتی اختصاصی توسط ستاد تسهیل استان، از سوی بانک‌ها اختصاص و کارسازی شده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی امور بانک‌های استان سمنان با بیان اینکه با توجه به صنعتی بودن استان، تمرکز منابع مالی در خارج از استان اتفاق می‌افتد که یکی از دغدغه‌های شبکه بانکی استان است، بیان کرد: نیاز است تا تمهیداتی اندیشیده شود تا سایر بانک‌های غیر عضو کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان، نقش مؤثری در بحث تخصیص منابع برای صنعت، کشاورزی و تولید داشته باشند.

کد خبر 5333127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha