به گزارش خبرنگار مهر، شهره شاهرودی پیش از ظهر شنبه در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی مددکاران مراکز «مثبت زندگی» در بهزیستی خراسان رضوی، اظهار کرد: بهزیستی برای کودکانی که به خاطر نداشتن سرپرست یا فقدان سرپرست مؤثر، در شرف ورود به مراکز شبانهروزی تحت نظارت بهزیستی هستند، خانوادههای جایگزین در نظر میگیرد که در محیط خانواده زندگی کنند.
وی ادامه داد: هماکنون دو هزار و ۳۸۵ کودک بیسرپرست و بدسرپرست در خراسان رضوی در خانوادههای جایگزین مورد تأیید بهزیستی زندگی میکنند.
معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه کودک پس از رسیدن به ۱۸ سالگی، تصمیم میگیرد با آن خانواده زندگی کند یا مستقل شود، ادامه داد: خانواده جایگزین، ممکن است از خویشاوندان و یا خانواده غیر خویشاوند با کودک باشد که از نظر شرایط سرپرستی، مورد تأیید بهزیستی قرار دارد.
وی به خدمات ارائه شده به کودکانی که در خانوادههای جایگزین زندگی میکنند، اشاره کرد و گفت: اگر فرزند ادامه تحصیل دهد یارانه و شهریه دانشگاه او پرداخت میشود، در صورت مشغول به کار شدن، تا یک سال یارانه بهزیستی پرداخت و کمکهزینه دوران اشتغال نیز به او تعلق میگیرد، علاوه بر آن اگر فرزند به خدمت سربازی اعزام شود نیز یارانه به او پرداخت میشود.
نظر شما