۲۲ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۵۷

حسینی تشریح کرد :

چالش‌های بورس برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی

چالش‌های بورس برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار چالش‌های پیش روی بورس برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی حسینی با بیان اینکه هم اکنون مقررات سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های ایرانی وجود دارد، افزود : اما حجم سرمایه‌گذاری خارجی در شرکت‌های بورسی با توجه به اهداف سازمان بورس و اوراق بهادار کافی نیست.

وی یکی از چالش‌های پیش روی بورس برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی را عدم اطلاع‌رسانی مطلوب در خصوص ظرفیت‌های بازار سرمایه، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و سودآوری شرکت‌های ایرانی دانست و اظهار داشت : امیدواریم با توجه به استقبال رسانه‌ها از اخبار بازار سرمایه، این نقیصه در کوتاه مدت برطرف شود.

حسینی تحولات اقتصادی را از دیگر چالش‌های پیش روی بورس برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی اعلام کرد و گفت : تحولات اقتصادی برای سرمایه‌گذاران خارجی از اهمیت بسیاری برخوردار است . این امر تاثیر بسزایی در ورود سرمایه‌گذاران خارجی در بازار سرمایه ایران دارد .

وی به عزم جدی دولت و ارکان بازار سرمایه برای فراهم کردن شرایط مناسب برای ورود سرمایه‌گذاران خارجی در کشور اشاره کرد و افزود : امیدواریم در آینده نزدیک شاهد حضور سرمایه‌گذاران خارجی در بازار سرمایه ایران باشیم.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد موانع ایجاد گسترش همکاری‌های بورس تهران با سایر بورس‌های بین‌المللی اظهار داشت : در حال حاضر بورس تهران عضو فدراسیون جهانی بورس‌های اوراق بهادار ( WFE ) و فدراسیون‌های آسیایی است به طوریکه کارشناسان این بورس در کمیته های مختلف این بورس ها فعالیت دارند.

وی فعالیت نمایندگان ایران در فدراسیون جهانی بورس‌های اوراق بهادار و آسیا را مطلوب ارزیابی کرد و گفت : سازمان بورس و اوراق بهادار برنامه‌های جدیدی را برای توسعه فعالیت‌های بورس تهران با سایر بورس‌ها آغاز کرده است که می توان به فراهم کردن زمینه‌های کافی برای شرکت‌های ایرانی در بورس‌های بین‌المللی اشاره کرد.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، حسینی با بیان اینکه کارشناسان سازمان بورس و اوراق بهادار مطالعاتی را در مورد نحوه ورود شرکت‌های ایرانی در بورس های ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس آغاز کرده اند، افزود: بدون شک با حضور شرکت‌های ایرانی در این بورس‌ها، بازار سرمایه و شرکت‌های ایرانی بیشتر به سرمایه‌گذاران خارجی معرفی خواهند شد.

وی مهم ترین چالش پیش روی درتحقق این امر را فعالیت محدود موسسات حسابرسی و کارگزاران در عرصه‌های بین المللی اعلام کرد و گفت : این دو نهاد واسطه های مهمی در ارتباطات بین‌المللی هستند که با تقویت آنها می توان به ورود شرکت‌های ایرانی در بورس های خارجی امیدوار بود.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بورس ظرفیت‌های لازم را برای ورود شرکت‌های مشمول اصل 44 قانون اساسی دارد، اظهار داشت : خوشبختانه قانون و مقررات کافی برای عرضه سازمان خصوصی‌سازی وجود دارد.

وی ظرفیت بورس از نظر نرم‌افزاری و سخت‌افرازی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود : عرضه سهام فولاد خوزستان در کمتر از دو دقیقه نشان داد که ظرفیت‌های فنی بورس در حد قابل قبولی است.

حسینی خاطر نشان کرد : تجربه عرضه موفق چهار شرکت بزرگ دولتی نمایانگر این مطلب است که تقاضا نیز در بازار سرمایه وجود دارد . وی اظهار داشت : شواهد نشان می‌دهد که بورس از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کافی برای پیشبرد اهداف خصوصی‌سازی برخوردار است به طوری‌که مشکلی در این خصوص وجود ندارد .

کد خبر 533778

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha