۶ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۲۳

عین اللهی:

حرفه پزشک طبابت است نه تجارت/ کادر درمان در جنگ نابرابر با کرونا

حرفه پزشک طبابت است نه تجارت/ کادر درمان در جنگ نابرابر با کرونا

وزیر بهداشت گفت: ما طبیبیم، نه صنعتگریم، نه تاجر و نه سیاستمدار، باید قدر خود را بدانیم ما طبییم به آن صفت الهی، نمی‌توانیم درمان مردم را معطل و به تأخیر بیاندازیم .

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی، روز پنج شنبه ششم آبان ۱۴۰۰ در مراسم تودیع و معارفه رؤسای سازمان نظام پزشکی که در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد، افزود: ما قدردان تمامی تلاش‌های همکاران در سازمان نظام پزشکی هستیم، حقیقتاً پس از پیروزی انقلاب اسلامی جوانان نظام سلامت باید تلاش خود را دو چندان می‌کردند تا عقب افتادگی‌های پیشین و کاستی‌ها را جبران کنند.

وی ادامه داد: در طول این چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی، پزشکان و کادر سلامت تلاش‌های بسیاری کردند اما در دو سال اخیر این تلاش‌ها بسیار بوده و پزشکان ما در یک جنگ نابرابر قرار گرفتند. تصاویر شهدای پزشکی امروز در جامعه همان تلاشی است که همکاران ما برای سلامتی مردم کردند و این گونه بود که جامعه پزشکی خود را برای نجات مردم به آب و آتش زد تا مردم آسیب کمتری ببینند.

وزیر بهداشت افزود: آن زمانی که دیگران از کرونا هراس داشتند و در خانه ماندند، این پزشکان ما بودند که با تمام جان و دل برای بقای سلامت مردم کار و تلاش کردند. ما طبیبیم، نه صنعتگریم، نه تاجر و نه سیاستمدار، باید قدر خود را بدانیم ما طبییم به آن صفت الهی، نمی‌توانیم درمان مردم را معطل و به تأخیر بیاندازیم و باید برای جان مردم تلاش کنیم. ما سوگند خورده‌ایم بیماران را درمان کنیم.

عین اللهی در مورد برنامه‌های وزرات بهداشت در دولت جدید گفت: نظام ارجاع، پرونده الکترونیک، بیمه همگانی و اهمیت به جمعیت سالمند تهدیدی برای جامعه است و با مشارکت مجلس می‌توان آن را رفع کرد، اصلاح سبک زندگی، توجه به کیفیت و خودکفایی در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی، اهمیت به ارائه مقاله‌های علمی و کاربردی، ایجاد پارک‌های علمی فناوری و توجه به شرکت‌های دانش بنیان از اصلی ترین برنامه‌های ما است که بعضاً با همکاری مجلس عملی خواهد شد.

وی ادامه داد: ما تمام زمینه‌های آموزش مترقی در کشور را داریم و هیچ مشکلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی نیست؛ و مشکل اصلی ما امروز در مدیریت آموزشی است و با برنامه تحول در آموزش مرتفع خواهد شد؛ از تمام ظرفیتمان در تربیت نوابغ برای همه اعصار بهره مند خواهیم شد.

وزیر بهداشت گفت: حس بشردوستی یکی از اصلی ترین ویژگی‌های یک پزشک است و به ویژه در مناطق محروم باید حتماً مورد توجه قرار بگیرد و معتقدیم همه مردم باید در اقصی نقاط کشور از خدمات یکسان بهداشت و درمان بهره مند شوند.

عین الهی گفت: امیدوارم دکتر رئیس زاده با تشریک مساعی همکاران و بهره گیری از همه توان علمی با هدف افزایش کیفیت و ارتقای خدمات بهداشتی مردم گام بردارد.

کد خبر 5337996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رضا IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
      0 0
      من کارمند وزارت بهداشت هستم و در محل کارم اکثر پزشکا دلار خریدند شاید هرکدام چند هزار دلار من نمدانم حرص تا چه اندازه با اینکه حقوق چند صد میلیونی میگیرند در بخش آنژیو وجراحی
    • رضایی IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
      0 0
      یا این وزیر خودش را به نفهمی زده ویا واقعا در ایران زندگی نمیکند. هیچ دکتر متخصص و فوق تخصصی بدون دریافت دهها میلیونی زیر میزی به اتاق عمل نمیرود. ما در تبریز برای یک عمل روده ۱۸ میلیون تومان فقط به دکتر پرداخت کردیم . و۱۸ میلیون تومان هم هزینه بیمارستان و بستری است .‌بیمارستان ولی عصر تبریز