به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد امروز اظهار داشت: حجم مبادلات اقتصادی اعم از صادرات، واردات و ترانزیت در پایانههای مرزی میلک و میرجاوه در ۷ ماه نخست امسال به یک میلیون و ۴۱۴ هزار و ۳۶۶ تن رسید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان افزود: بیشترین حجم مبادلات اقتصادی این مدت در پایانه مرزی میلک و میرجاوه با وجود شیوع ویروس کرونا با ۹۱۹ هزار و ۷۹۶ تن کالا به صادرات اختصاص دارد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۳۰ درصدی را نشان میدهد.
وی عمده کالاهای صادراتی از پایانههای مرزی استان را گاز مایع، هیدروکربن، بنزین، گازوئیل و مواد غذایی عنوان کرد و افزود: صادرات دراین مدت توسط ۴۰ هزار و ۶۶ دستگاه کامیون انجام شده است.
کرد با اشاره به ظرفیتهای صادراتی پایانههای مرزی استان، گفت: مرزهای طولانی آبی و خاکی، برخورداری از سابقه تاریخی در مبادلات تجاری، قرار داشتن در مهمترین مسیر تجاری دنیای قدیم (جاده ابریشم) در کنار مراودات قومی، فرهنگی و اجتماعی مردم استان با مردمان آن سوی مرز موقعیت خاص صادراتی را برای این استان فراهم کرده طوری که با وجود شیوع کرونا شاهد مبادلات تجاری قابل توجه با کشورهای منطقه هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان مجموع ترانزیت کالا از پایانههای مرزی میرجاوه و میلک را در ۷ ماه نخست سال جاری ۳۴۷ هزار و ۷۷ تن و واردات را ۱۴۷ هزار ۴۹۳ تن عنوان کرد.
وی بر افزایش مبادلات اقتصادی سیستان و بلوچستان با کشورهای افغانستان و پاکستان تاکید کرد و گفت: به منظور بهرهگیری هر چه بهتر از ظرفیتهای موجود، عملیات توسعه محوطه پایانه مرزی میلک و طرح توسعه سالن مسافری پایانه مرزی میرجاوه توسط این ادارهکل در حال انجام است.
نظر شما