حامد علامتی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این بودجه مربوط به تبصره ۶ قانون بودجه سالجاری است که از محل مازاد درآمد اپراتورها به شرط رسیدن به رقم ۷ هزار میلیارد تومانی قابل وصول خواهد بود در حالی که چنین درآمدی وصول نشده و از این محل به سازمان تبلیغات اسلامی ریالی اختصاص نیافته است که در صورت تحقق این درآمد، حداکثر اعتباری که به سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری قابل تخصیص خواهد بود ۳۰۰ میلیارد تومان خواهد بود و اعدادی که در رسانهها مطرح میشود دقیق نیستند.
وی خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه با گذشت ۸ ماه از سال چنین تخصیصی را به سازمان تبلیغات اسلامی نداده و این سازمان پیگیر تحقق و وصول بودجه برای انجام تکالیف قانونی است.
مدیرکل امور مجلس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: به رغم پیگیریها تاکنون ریالی از این محل دریافت نشده است و ما آمادگی داریم بعد از دریافت اعتبار علاوه بر انجام تکالیف قانونی در حوزه فضای مجازی حمایتهای لازم را از فعالان این حوزه و حلقههای میانی نظیر تشکلها و فعالان دغدغه مند این حوزه انجام دهیم.
علامتی با رد تشکیک و ابهام در هزینه کرد بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی در فضای مجازی بیان کرد: خبر منتشر شده در برخی از رسانهها و شبکههای اجتماعی از اساس نادرست بوده و بهتر است واقعیتها به اطلاع مردم برسد.
نظر شما