یه گزارش خبرنگار مهر، شاپور سلیمان پور دیشب در گفتگو با خبرنگاران در محل کاروانسرا سنگی زنجان افزود: محدودیت بنگاه های اقتصادی مسئولیت معاونت صنایع دستی سازمان را افزایش می دهد و مشکلاتی برای صنایع مختلف از جمله صنعت چاقوسازی به وجود می آورد.
وی خاطر نشان کرد: تنوع محصولات صنایع دستی در استان بسیار زیاد است اما نباید با تنگ نظری به آن بنگریم زیرا با توجه به ظرفیت اشتغالزایی و ارزش افزوده ای که این صنعت دارد، باید بیش از پیش از آن حمایت شود.
سلیمان پور تصریح کرد: به جای محدودیت در صنایع دستی باید دانش و فناوری این صنایع را ارتقا بخشیم و دیدگاه مسئولین را نسبت به آن تغییر دهیم.
معاون صنایع دستی سازمان مهم ترین هدف را در این بخش، توسعه و ترویج صنایع دستی عنوان کرد و گفت: این حوزه در سه بخش فنی، آموزشی و بازرگانی فعالیت می کند.
وی با اشاره به برنامه های پیشنهادی خود در جهت توسعه بخش صنایع دستی استان یادآور شد: از جمله این برنامه ها راه اندازی شهرک تخصصی صنایع دستی در ضلع شرقی زنجان با عنوان شهرک خوشه ای صنایع دستی با ظرفیت 700 غرفه بوده که به صورت ورک شاپ به عرضه محصولات می پردازند.
سلیمانپور به پیگیری یکی از مصوبات هیئت وزیران در استان در خصوص احیا و مرمت سرای ملک با عنوان بازارچه صنایع دستی اشاره نمود و اظهار داشت: این امر با اعتباری بالغ بر 150 تا 200 میلیون تومان از منابع اعتبارات ملی جهت تشکیل بازارچه و عرضه و تولید صنایع دستی در اختیار صنعتگران قرار خواهد گرفت.
نظر شما