به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، میکائیل باقری در خصوص پایش مراکز دارالقرآن سراسر کشور اظهار کرد: بدون شک آموزش و پرورش، به عنوان بزرگترین دستگاه فرهنگی است که با پوشش ۱۰۰ درصدی فعالیت می کند و ۷۶۰ مرکز دارالقرآن آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین و گسترده ترین واحد آموزشی قرآن به آموزش آن در سطوح مختلف و به صورت تخصصی می پردازند.
وی افزود: مراکز دارالقرآن با حضور اساتید متخصص از بین فرهنگیان کشور به ارائه آموزش های قرآنی در سطوح مختلف می پردازند و منابع و محتوای این مراکز از مجموعه کتاب هایی که به همت گروهی از مؤلفان، معلمان و مدرسان این مراکز، تألیف شده است، تأمین می شود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: شاخص های ارزیابی دارالقرآن ها، بر اساس دستور العمل و اساسنامه، کتاب کار و شرح وظایف مشخص در اداره کل قرآن، عترت و نماز انجام می شود.
باقری ادامه داد: یکی از اهداف ما برای پایش، تحقق پیش شرط هایی از جمله نیاز منطقه یا استان، فضای مناسب، دارا بودن تجهیزات و امکانات مورد نیاز، داشتن نیروی متخصص و امکان بکارگیری نیروی متخصص در مرکز دارالقرآن است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به این که اطلاعات ما در مورد مراکز دارالقرآن قدیمی بود، لزوم به روز رسانی اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری سبب شد تا پایش این مراکز را انجام دهیم.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اهداف ما شناسایی مراکز فعال و تشویق آنها از لحاظ مادی و معنوی است؛ همچنین در این پایش مراکز دارالقرآنی از لحاظ فضا، امکانات، تجهیزات، نیروی انسانی و جذب قرآن مورد بررسی قرار می گیرند.
نظر شما