به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدرضا رضایی در نشست ویدئو کنفرانسی با روسای شعب جمعیت هلال احمر در سطح استان اظهار داشت: ارائه آموزشهای امدادی بطور مستمر و چگونگی حضور اعضای داوطلب در حوادث از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی حضور به موقع و مناسب افراد آموزش دیده در حوادث و سوانح را وظیفه اصلی و فلسفه وجودی هلال احمر برشمرد و گفت: ارائه آموزش های عمومی و تخصصی با کیفیت و کمیت مطلوب در حوزه های مختلف زمینه ساز عملکرد موفق در زمان بحران است.
رضایی با بیان اینکه برگزاری منظم مجموعه دوره های آموزشی با محدودیت های موجود و در بازه زمانی کوتاه کم نظیر است، افزود: این مهم با مشارکت و تصمیم جمعی در نیمه نخست سال جاری اجرایی شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری ۶۴ دوره تخصصی امداد و نجات در ۱۱ شعبه سطح استان، گفت: تعداد ۹۵۶ نفر امدادگر از این آموزش ها بهره مند شده اند.
رضایی با بیان اینکه از مجموع افراد ۲۱۵ نفر در دوره مقدماتی امداد و نجات و ۲۳۰ نفر در دوره مقدماتی نجات شرکت کرده اند، افزود: هنچنین تعداد ۲۵۴ نفر در دوره های پیش بیمارستانی و ۲۵۷ نفر در دوره های تخصصی جستجو و نجات در حوادث حمل و نقل شرکت کرده اند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع تعداد ۲۵۷ نفر با برگزاری این دوره ها شرایط لازم برای دریافت درجه نجاتگر سوم را کسب کرده اند، عنوان کرد: این دورهها به منظور آماده سازی و تامین تیمهای تخصصی برای حضور در پایگاه های امداد و نجات برگزار شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه داوطلبین شرکت در دورههای تخصصی باید دوره های آموزشی کمک های اولیه و مهارتهای داوطلبی را بعنوان پیش نیاز بگذرانند، گفت: در این دوره ها از ظرفیت ۵۴ مربی کارمند و داوطلب هلال احمر استفاده شده است.
رضایی ضمن قدردانی از سه شهرستان طبس، قاین و سربیشه که به ترتیب بیشترین دوره های آموزشی را برگزار کرده اند، ادامه داد: جهت نگهداشت و حفظ آمادگی نجاتگران دوره های بازآموزی و توان افزایی نیز پیش بینی شده است که در اسرع وقت این موضوع باید عملیاتی شود.
نظر شما