به گزارش خبرنگار مهر در قم، مجدالدین معلمی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای برنامههای اوقات فراغت از سوی ادارات و سازمانهای استان قم در سال جاری اظهار کرد: متاسفانه برنامههای اوقات فراغت به صورت جدی در برنامههای دستگاههای دولتی دیده نشده است.
وی ادامه داد: امسال 23 دستگاه دولتی در برنامههای اوقات فراغت مشارکت داشتهاند که هنوز گزارش نحوه اجرای این برنامهها از سوی سه دستگاه دولتی به سازمان ملی جوانان استان ارائه نشده است.
وی با تاکید بر انسجام بهتر دستگاههای دولتی در برنامههای اوقات فراغت گفت: چنانچه روحیه همکاری جمعی در بین دستگاههای دولتی بهتر شود شاهد فعالیتهای موثرتری در مباحث فرهنگی در زمینه جوانان خواهیم بود.
معلمی با اشاره به اینکه نگاه تخصصی به برنامههای اوقات فراغت از سوی ادارات استان صورت نمیگیرد، افزود: در سال گذشته در برخی موارد از قبیل کتابخوانی، آموزشهای محتوایی و ... فعالیتهای ادارات بسیار ضعیف بود ولی با اصلاح روشها، برنامههای اوقات فراغت امسال بانظم بیشتری در حال انجام است.
این مسئو لادامه داد: امسال 200 میلیون تومان بودجه برای فعالیتهای اوقات فراغت به دستگاههای دولتی اختصاص داده شد که سازمان آموزش و پرورش، هلال احمر و کانون فرهنگی مساجد استان بیشترین اعتبارات این فعالیتها را به خود اختصاص دادهاند.
وی با اشاره به اینکه موازی کاری در برنامههای اوقات فراغت را منفی نمیدانیم اظهار کرد: با توجه به تعدد نیازهای جوانان و تکثر آنها و تعداد بالای جوانان نباید انتظار داشته باشیم که در برنامههای اوقات فراغت موازی کاری وجودنداشته باشد.
معلمی ایجاد سامانه گویای اوقات فراغت برای اولین بار در قم را گامی در جهت اجرای بهتر برنامههای اوقات فراغت برشمرد و گفت: با ایجاد این سامانه گویا و جمع آوری فعالیتهای انجام شده دستگاههای دولتی در خصوص اوقات فراغت، مردم به صورت تلفنی در جریان برگزاری برنامههای اوقات فراغت قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: بیشترین برنامههای اوقات فراغت در زمینه فرهنگی و هنری و ورزشی بوده است.
قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان ملی جوانان استان قم از تخصصی نبودن برنامههای اوقات فراغت ادارات و نهادهای استان انتقاد کرد.
کد خبر 535759
نظر شما