۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۸:۰۱

خبری از میلاد وزیری نیست؛

غیبت ادامه‌دار تنها کماندار المپیکی در اردوی ملی/زوم روی چهار نفر

غیبت ادامه‌دار تنها کماندار المپیکی در اردوی ملی/زوم روی چهار نفر

اردوهای تیم ملی تیروکمان در شرایطی پیگیری می‌شود که میلاد وزیری تنها نماینده این رشته در بازی‌های المپیک کماکان غایب است و خبری از او برای بازگشت به تیم ملی یا کنار رفتن همیشگی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، تیروکمان از جمله رشته های حاضر در بازی های المپیک توکیو بود که بعد از این بازی ها با تشکیل یک مرحله اردو و حضور در مسابقات قهرمانی آسیا (بنگلادش) به فعالیت های ملی خود ادامه داد. این فعالیت ها از ۱۳ آذرماه با برگزاری دور جدید اردوی تیم ملی پیگیری می شود در حالی که برای این مرحله هم نام میلاد وزیری در میان اردونشینان ریکرو نیست همانطور که او در اردوی اول و ترکیب تیم اعزامی به بنگلادش نبود.

حال آنکه میلاد وزیری تنها نماینده تیروکمان ایران در بازی های المپیک ۲۰۲۰ بود که در شرایطی عجیب و شاید هم دور از انتظار صاحب سهمیه المپیک شد اما در توکیو عملکرد درخشانی نداشت و نتوانست از مرحله مقدماتی صعود کند. این درحالی بود که میلاد وزیری تجربه حضور در بازی های المپیک ۲۰۱۲ را هم داشت با این حال نتیجه لندن را در توکیو هم تکرار کرد بدون حتی پیشرفت یک مرحله ای.

غیبت ادامه‌دار تنها کماندار المپیکی در اردوی ملی/زوم روی چهار نفر

ابهامات غیبت ادامه دار کماندار المپیکی؛ خط خوردن یا خداحافظی

همین موضوع زوایای ابهامات پیرامون این کماندار و چرایی دور شدن او از تیم ملی را بیشتر می کند به خصوص که انتظار می رفت بعد از المپیک نشست داخلی میان مسئولان فدراسیون و تیم ملی برای بررسی عملکرد میلاد وزیری برگزار شود اما اینگونه نشد و این مسئله با توجه به غیبت ادامه دار این ورزشکار، خط فکری ها را به سمت پایان همکاری او با تیم ملی برده است؛ حال به واسطه تصمیم مربیان برای کنار گذاشتن او یا تصمیم خودش برای خداحافظی به خصوص که وزیری سابقه خداحافظی از تیم ملی را هم دارد.

در واقع میلاد وزیری در شرایطی آذرماه سال ۹۸ از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک (تایلند) صاحب سهمیه المپیک توکیو شد که طی سال های قبل از آن از تیم ملی خداحافظی کرده بود و بعد از بازگشت هم مدت زمان زیادی را از این تیم دور بود. وزیری بعد از المپیک لندن و به خاطر حواشی به جامانده از زمان اخراج مربی کره ای تیم ملی، از این تیم خداحافظی کرد. وی در بازگشت به عرصه تیروکمان، در بسیاری از رویدادهای داخلی و بین المللی شرکت کرد با این حال مسئولان وقت فدراسیون (دوره ریاست محمدعلی شجاعی) به او اجازه حضور در رقابت های گزینشی المپیک ریو را ندادند.

این مشکلات در کنار اختلاف نظری که میان مدیران وقت فدراسیون و نیروهای مسلح وجود داشت، میلاد وزیری را بازهم از تیم ملی دور کرد. البته وی همچنان تمرینات و حضور در میادین داخلی و رقابت های اوپن - با هزینه شخصی- را دنبال می کرد اما در عین حال تصمیم داشت برای دومین بار اقدام به خداحافظی از تیم ملی کند که به گفته خودش با حمایت و پشتیبانی رئیس کمیته ملی المپیک ماندگار شد و در نهایت نتیجه هم اعزام او به رقابت های گزینشی المپیک توکیو شد و سهمیه ای که به دست آورد.

با همه اینها میلاد وزیری در توکیو خوش ندرخشید. او در مرحله مقدماتی بازی های المپیک شصست و سوم شد و نتوانست از این مرحله صعود کند در حالیکه فدراسیون برای آماده سازی او انرژی لازم را صرف کرده بود. حضور در اردوی ترکیه (فرودین ماه)، کاپ جهانی سوئیس (اردیبهشت ماه)، کاپ جهانی فرانسه و آخرین مرحله انتخابی المپیک (خردادماه) و اردو و مسابقات ترکیه (مردادماه) بخشی از اعزام ها و مسابقاتی بود که برای میلاد وزیری و پیش از اعزامش به المپیک انجام شد با همه اینها او نسبت به اولین حضور المپیکی‌اش جهشی نداشت.

این مسئله در کنار خداحافظی احتمالی میلاد وزیری، ابهاماتی را هم در مورد کنار گذاشتن احتمالی اش از تیم ملی ایجاد کرده اگرچه هیچ صحبتی در رابطه با آن مطرح و تایید نشده است.

غیبت ادامه‌دار تنها کماندار المپیکی در اردوی ملی/زوم روی چهار نفر

توضیح سرمربی تیم ملی ریکرو در مورد غیبت میلاد وزیری؛ خودش اعلام آمادگی نکرده

در هر صورت این روزها فعالیت میلاد وزیری معطوف به مسابقات باشگاهی شده است. او با تیم دانشگاه آزاد در این رقابت ها شرکت دارد و هفته گذشته هم رکورد ۳۳۱ (دور نخست) را ثبت کرد اما کماکان خبری از او در تیم ملی نیست و اصلا هم مشخص نیست که قرار است این غیبت ادامه دار باشد یا مقطعی.

بهزاد پاکزاد سرمربی تیم ملی ریکرو در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دلیل عدم استفاده از میلاد وزیری در اردوهای این تیم گفت: طبق مصوبه کمیته فنی که به تمام هیات های استانی هم ابلاغ شده است، ملاک حضور در اردوی تیم ملی رکوردگیری و ثبت رکورد ورودی است. این کوردگیری هم لزوما در قالب مسابقه خاصی انجام نمی شود.

وی با بیان اینکه رکورد ورودی به تیم ملی را پایین تر از رکورد کشوری در نظر گرفته ایم، خاطرنشان کرد: رکورد کشوری در بخش مردان ۶۶۷ است که در اختیار خودِ میلاد وزیری است. رکورد ورودی این بخش را اما ۶۶۰ در نظر گرفته ایم. رکورد کشوری بخش بانوان هم متعلق به زهرا نعمتی و ۶۶۰ است که برای حضور در اردوی تیم ملی ۶۵۰ در نظر گرفته شده است. این رکوردها در کمیته فنی تصویب شده است.

سرمربی تیم ملی ریکرو با تاکید بر اینکه ثبت این رکوردهای ورودی ملاک حضور کمانداران در اردوی تیم ملی است، تصریح کرد: هر کمانداری در هر رقابتی یا در هر شرایطی این رکوردها را ثبت کند مجوز حضور در اردو را می گیرد. کماندارانی که مدعی ثبت این رکوردها هستند می توانند موضوع را به هیات های استانی خود اطلاع دهند تا از طریق آنها به فدراسیون اطلاع رسانی شود. سپس از کماندار مورد نظر در حضور داور و نماینده فدراسیون رکوردگیری می شود. نتیجه هم ملاک دعوت شدن یا نشدن به اردو می شود.

پاکزاد با بیان اینکه پروسه و چگونگی رکوردگیری دو ماه پیش به همه استان ها اطلاع رسانی شده است، گفت: تا به امروز میلاد وزیری برای رکوردگیری هیچ درخواستی به هیات استانی یا فدراسیون ارائه نکرده است. بنابراین رکوردی از او ثبت نشده و در نتیجه به اردوی تیم ملی دعوت نشده است. تا زمانی هم که چنین درخواستی از طرف او یا هر کماندار دیگر مطرح نشود، آنها در فهرست اردونشینان قرار نمی گیرند. قرار نیست در بخش ریکرو رقابت های انتخابی برای تیم ملی داشته باشیم. ملاک ما رکوردگیری است که بر اساس آماده بودن کماندار و درخواست خودِ او انجام می شود.

غیبت ادامه‌دار تنها کماندار المپیکی در اردوی ملی/زوم روی چهار نفر

ادامه کار تیم ملی ریکرو با ترکیب ثابت و چراهای آن

در غیاب میلاد وزیری، تیم ملی ریکرو دور جدید تمریناتش را با ترکیب رضا شبانی، ارشک فاضل و محمدحسین گلشنی (مردان) و مهتا عبدالهی (بانوان) آغاز می کند. ترکیبی که عینا به مسابقات قهرمانی آسیا هم اعزام شد و اتفاقا نتیجه ای (مدالی) به دست نیاورد و این یعنی اینکه اگر صحبت های بهزاد پاکزاد در رابطه با مصوبه کمیته فنی ملاک انتخاب اردونشینان باشد، به غیر از این چهار نفر، هیچ کماندار دیگری نتوانسته یا این آمادگی را در خود ندیده که طی این مدت رکورد ورودی را ثبت کند و این یک مشکل اساسی برای تیروکمان به حساب می آید.

به هر حال رکوردی که برای ورود به اردوی تیم ملی در نظر گرفته شده پایین تر از رکورد کشوری است، رکورد کشوری هم از سال ها پیش در اختیار میلاد وزیری است و شکسته نشده است. جدا از اینکه چرا خودِ وزیری حاضر به رکوردگیری که ملاکش رکورد خودش است، نشده جای سوال دارد و اینکه چرا تیروکمان ایران در بخش ریکرو، تا به امروز کماندار دیگری نداشته که رکورد ورودی را ثبت کند و درکنار این چهار نفر قرار بگیرد؟

البته که ترکیب دعوت شده به اردو سنی پائینی دارد طوریکه رقم ۲۱ سال برای بخش مردان آن و سه کمانداری که در اختیار دارد، ثبت شده است. احتمالا سرمایه گذاری روی همین تیم و ادامه کار با کماندارانش قطعا با هدف بازی های آسیایی ۲۰۲۲ و بعد از آن رقابت های انتخابی المپیک ۲۰۲۴ انجام می شود اما نباید از چراهای ایجاد شده غافل ماند.

کد خبر 5365062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha