به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن رمضانی چهارشنبه شب در نشست علمی، نکوداشت علامه ذوالفنون حسن زاده آملی به بیان برخی شخصیتهای وجودی آن عالم سلوکی اشاره کرد و گفت: زندگی علامه حسن زاده آملی سراسر خداجویی، خدامحوری بود.
حجت الاسلام حسن رمضانی افزود: خدامحوری منطقش بود وعمل و رفتارش انسان را به آخرت رغبت میداد.
همچنین یکی دیگر از شاگردان علامه حسنزاده آملی دراین میزگرد گفت: علامه حسن زاده به واقع دلبسته توحید و ولایت بود و این موقعیت ممتاز او را به جایی رساند که تمام وجودش را توحید ولایی کرد و او را این گونه نزد همه مردم خاص وبرجسته کرد.
حجت الاسلام سید یدالله یزدان پناه افزود: ایشان معتقد بود، که خدمت به خلق نوعی عبادت است و عمل صالح را با هیچ کاری آمیخته نمیکرد و به خاطر خدا حتی دست کودک را میبوسید، و این دلسوزی باعث میشد با مردم ساعتها نشست و برخواست داشته باشد و در خدمت خلق بود و همه را خدایی و مردم را شیفته ودوستدار خود کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید اینکه علامه تشنه علم بود، و این را خود باور داشت و هم عمل میکرد، افزود: حضرت علامه به دنبال علم میرفت تا هرکجا طاقت فرسا باشد.
حجت الاسلام یزدان پناه یادآورشد: به سمت حقیقت، علم و عرفان میرفت و دست به کار شد در تحصیل علم آنقدر شب زنده داری میکرد که بالاترین درجات علی، فقهی و عرفانی رسید که او را علامه دهر کرده بود.
به گزارش مهر، آیت الله حسن حسنزاده آملی ملقب به علامه حسن زاده فیلسوف متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس دروس حوزوی شنبه شب سوم مهرماه در زادگاهش شهر آمل در سن ۹۳ سالگی و پس از یک دوره سخت بیماری به دلیل بیماری قلبی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.
نظر شما