به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مصطفی رحمان دوست صبح امروز در جمع مشاوران امور ایثارگران دستگاههای اجرایی خراسان جنوبی، صیانت ازعزت و ارتقاء شأن ایثارگران را مهمترین رسالت متولیان امور ایثارگری در کشور دانست.
وی افزود: در این راستا عملیاتی کردن قوانین مصوب در خصوص ایثارگران و جلوگیری از قانونهایی که باعث لطمه خوردن به شخصیت و غرور رزمندگان می شود امری ضروری به شمار می آید.
به گفته وی ایجاد هیئت و تشکلهای غیر دولتی بین خانواده های ایثارگر اعم از جانبازان، خانواده شهدا و رزمندگان یکی از تضمینهای تداوم فرهنگ ایثارگری و شهادت در جامعه است.
وی با بیان اینکه هیچ متولی برای پاسخگویی به رزمندگان در کشورمان وجود ندارد خاطر نشان کرد : اینکه جانباز بسیجی که در سالهای جنگ برای کشورش از همه چیز خود گذشته است، امروز به دلیل عدم وجود سندی از مجروحیت خود در آن سالها، در محرومیت به سر ببرد امری تأسف بار است.
وی با تأکید بر اینکه مشاوران امور ایثارگران باید پیگیر اجرای قوانین و مصوبات مربوط به ایثارگران باشند، یادآور شد : مجموعه مقررات مربوط به ایثارگران در یک CD جمع آوری شده و تا پایان سال 86 به بنیاد شهید استانها ارسال می شود.
رحماندوست خاطرنشان کرد : طرح احراز درصد جانبازی در دستور کار دولت قرار دارد.
وی با اشاره به مشکلات فرا روی جانبازان موج انفجاری، اذعان داشت : به دلیل اینکه اکثر موج انفجاریها دارای درصد جانبازی زیر 25 درصد هستند، لذا از برخی مزایا محرومند و این در حالی است که جانباز اعصاب و روان حتی با درصد جانبازی 5 تا 10 درصد نیز قادر به اشتغال در ادارات و سازمانها نیست.
مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران در پاسخ به انتقاد مشاور امور ایثارگران در سرپرستی بانک ملی خراسان جنوبی اذعان داشت : بزرگنمایی سهمیه ایثارگران در اطلاعیه های استخدامی باعث ایجاد نوعی حساسیت کاذب در جامعه می شود که ضرورت توجه مسئولین امر را می طلبد.
وی طرح دیدار با یاران را یکی از اساسی ترین برنامه های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران ذکر کرد و یادآور شد : دیدار با رزمندگان، جانبازان و خانواده شهدا، باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و امیدواری خانواده های ایثارگران به برنامه های نظام جمهوری اسلامی می شود.
نظر شما