۲۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۸:۲۷

جهت دهی سرمایه گذاری در یزد نیازمند شناسائی پتانسیل ها است

جهت دهی سرمایه گذاری در یزد نیازمند شناسائی پتانسیل ها است

یزد - خبرگزاری مهر: سرپرست استانداری یزد گفت: یکی از برکات سفر هیئت دولت شناسایی نقاط قوت و محدودیت های استان بود که در قالب چندین سند تهیه و تنظیم شد و مصوبه‌های هیئت دولت نیز بر مبنای همین اسناد تهیه شد.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، سید علیرضا نبوی زاده امروز صبح در دیدار با پرسنل معاونت جدید برنامه‌ریزی استانداری با حضور در ساختمان شماره دو استانداری یزد افزود: به واسطه رابطه تنگاتنگ کاریم با حوزه معاونت برنامه‌ریزی با این معاونت بیگانه نیستم گفت: به بحث‌های تخصیص اعتبارات، تنظیم موافقت‌نامه و مسائل مختلف بودجه‌ریزی به خاطر سنخیت کارم در حوزه عمرانی آشنا هستم و از نزدیک در جریان امور مرتبط با این معاونت تازه‌ تاسیس که قبلا در قالب سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مشغول به فعالیت بود، قرار دارم.

سرپرست استانداری یزد به بحث بودجه‌ریزی در معاونت برنامه‌ریزی اشاره کرد و گفت: قبل از هر چیز در مسئله تخصیص بودجه و اعتبارات، دانستن این که هر یک از دستگاه‌های اجرایی در چه جایگا‌هی قرار دارند و براساس برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت کشوری چه اهدافی را دنبال می‌کنند ضروری به نظر می‌رسد چرا که در غیر این صورت این احتمال می‌رود اعتبارات در جهتی غیر از آنچه که برنامه‌های استانی و کشوری پیش‌بینی کرده‌اند هزینه شود.

وی با بیان این که در مسئله بودجه‌ریزی می‌باید اهداف هر سازمان را لحاظ کرد از دستگاه‌های اجرایی خواست در این رابطه دقت لازم را مبذول دارند.

نبوی زاده در بخشی از سخنانش سرمایه‌گذاری را بحثی مهم و جدی در معاونت برنامه‌ریزی ارزیابی کرد و گفت: به نظر می‌رسد بحث سرمایه‌گذاری و جهت‌گیری این مقوله در استان نیاز به سامان‌دهی و برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشد که معاونت برنامه‌ریزی در این رابطه وظیفه خطیری دارد زیرا یزد از منظر اقبال به سرمایه‌گذاری جزء استان‌های برتر کشور به حساب می‌آید. سرپرست استانداری یزد

نبوی‌زاده با اشاره به این که در این سند مهم‌ترین سیاست‌های اجرایی و راهبردی استان در پنج بخش امور تولیدی، زیربنایی، اجتماعی و فرهنگی، سرمایه‌گذاری، اشتغال و کارآفرینی تدوین شد، ادامه داد: به عنوان نمونه برای امور تولیدی 16 قابلیت از قبیل موقعیت ویژه جغرافیایی استان، وجود صنایع بزرگ صنعتی، وجود ذخایر عظیم آهن و زغال سنگ، سابقه دیرینه استان در امر تجارت و بازرگانی، قابلیت‌های صادراتی استان و ... تعریف و تدوین شد.

وی ادامه داد: بر همین منوال تنگناها و محدودیت‌های تولیدی که ازعمده‌ترین آنها می‌توان به کمبود شدید آب در استان اشاره کرد نیز مشخص شد.

سرپرست استانداری یزد این اتفاق را یکی از برکات مهم سفر اعضای هیئت دولت به استان عنوان کرد که طی آن نقاط قوت و محدودیت‌های استان براساس کاری کارشناسی شده مشخص و تحت اسنادی جداگانه همینک در اختیار همه دستگاه‌های اجرایی قرار دارد و مسیر آینده استان را تا حدود زیادی مشخص می‌کند.

نبوی زاده با بیان این که بحث سفر اعضای هیئت دولت به استان باید در معاونت برنامه‌ریزی سامان‌دهی، پیگیری و مدیریت شود خاطرنشان کرد: سفرهای استانی اعضای هیئت دولت از آن جهت که در این سفرها به خواسته‌های منطقه‌ای توجه ویژه‌ای صورت می‌گیرد حائز اهمیت است بدین نحو که درخواست‌های مناطق در هیات دولت مطرح و به عنوان مصوبه ارائه می‌شود. این در حالی است که تا قبل از دولت نهم نیازها و درخواست‌ها بیشتر از کانال‌بخش‌ها به دولت ارائه می‌شد.

سرپرست استانداری یزد در پایان به طرح سهمیه بندی بنزین اشاره کرد و گفت: نزدیک به 40 درصد از جمعیت کشور را روستاییان تشکیل داده‌اند که اکثرا نیز فاقد خودرو و وسیله نقلیه می‌باشند لذا یارانه‌ای که در این رابطه به سوخت اختصاص می‌یافت به صورت عادلانه توزیع نمی‌شد که با سهمیه‌بندی بنزین گام دیگری در جهت عدالت‌محوری و توسعه متوازن کشور برداشته شده‌است.

نبوی‌زاده به ایجاد دولت الکترونیک اشاره کرد و افزود: توزیع کارت‌های هوشمند سوخت گام بلندی در جهت تحقق دولت الکترونیک می‌باشد چرا که هم‌اکنون آمارهای دقیق و به روز شده‌ای در اختیار دستگاه ها قرار گرفته است.

وی ابراز امیدواری کرد برخی از مشکلات به وجود آمده در این رابطه به زودی مرتفع شود.

سرپرست استانداری یزد در ادامه این دیدار به گفتگو با پرسنل معاونت برنامه‌ریزی پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این حوزه قرار گرفت.

کد خبر 537304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha