به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب در نوع خود مطالب جدیدی را طرح میکند که برای استادان و دانشجویان و پژوهشگران حوزه سیاست و دین اسلام سودمند است.
در بخشی از این کتاب آمده است: تفسیر اسلام، امروزه به موضوع مناقشه برانگیزی در میان جوامع اسلامی تبدیل شده است. افرادی که از اسلام تعابیر متفاوت می کنند مختلف هستند، از عالمان مسلمان، فعالان و سنت گرایان گرفته تا کارشناسان سیاست گذار، مقامات دولتی، روزنامه نگاران و رهبران دینی.
کتاب "اسلام معاصر" که جمعی از نویسندگان این حوزه و نیز حوزههای مربوط به روابط بینالملل و علوم سیاسی آن را به رشته تحریر درآوردهاند با پرداختن به این فرضیه که تکثرگرایی مناقشه برانگیز در اندیشه اسلامی معاصر شامل سنتزهای جدید و پویایی است، تلاش میکند پایههای عملی و هرمنوتیکی را در پاسخ به موضوعات مهمی که مسلمانان با آن روبرو هستند پیدا کند، موضوعاتی از قبیل مشارکت سیاسی، دموکراسی، حقوق بشر، تروریسم، رفتار مسالمت آمیز و به دور از خشونت و گفتگوی بین فرهنگی.
این کتاب همچنین تلاش میکند الگوی متقاعد کننده ای برای پل بین شکافهای ایجاد شده در میان مفسران اسلامی و شکافهای میان واقعیتها و آرمانها، علوم تفسیری مدرن و سنتی و میان جهان سیاسی غرب و دارالاسلام ارائه دهد.
نظر شما