۲۴ آذر ۱۴۰۰، ۱۶:۵۰

رییس خانه صنعتکاران ایران:

سیاست‌های مُسکن‌گونه نمی‌تواند مشکلات صنعت را حل کند

سیاست‌های مُسکن‌گونه نمی‌تواند مشکلات صنعت را حل کند

قزوین-رییس خانه صنعتکاران ایران گفت: مشکل پررنگ حوزه صعنت سیاست های مسکن گونه است و تا زمانی که به جای این سیاست ها دنبال جراحی نباشیم مشکلات ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر سید علیرضا بنی هاشمی در نخستین آئین تجلیل از صنعتکاران استان قزوین و تبیین ارتباط صنعت و دانشگاه که به همکاران خانه صنعتکاران ایران و دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) صبح چهارشنبه در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: فلسفه وجود و حضور مجموعه بزرگ و مردم نهاد خانه صنعتکاران ایران عمل به وظایف حلقه‌های میانی در جهت تسهیلگری در صنعت و اقتصاد و حمایت هدفمند از تولید است که بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی وظیفه‌های دولتی را تسهیل می‌کند.

رئیس خانه صنعتگران ایران با اشاره به این موضوع که این نهاد مردمی کمک‌های خود را در دو سطح متفاوت به صنعتگران ارائه می‌کند عنوان کرد: ما تلاش می‌کنیم با استفاده از کرسی‌های مشورتی در سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه برای بخشی از مشکلات را حل کنیم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما در کنار تولید کننده قرار داریم، مشکلات را از نزدیک دیده و از زبان تولید کننده می‌شنویم و تلاش می‌کنیم تا حد ممکن راهکارهای کار آمد برای رفع مشکل به واحدهای تولیدی ارائه کنیم.

بنی هاشمی اذعان کرد: مشاوره دادن به صنعتگران و نیز رساندن نقطه نظرات آنها به گوش مسئولین را وظیفه خود میدانیم و در این مسیر در کنار صنعتگران می‌ایستیم تا بتوانیم مانع را رفع کنیم.

وی تبیین کرد: از سوی دیگر ما از تولید داخلی با کیفیت حمایت می‌کنیم و نیز خود را بخشی از عرصه اقتصاد تولیدی کشور میدانیم، به سرکشی از کارخانه‌ها می‌پردازیم و برای یک خروجی با کیفیت تلاش می‌کنیم.

رئیس خانه صنعتکاران ایران با بیان این موضوع که ما در زمینه فن تولید با دست با کفایت صنعتکاران مشکلی نداریم توضیح داد: مجموعه‌های تولیدی کشور پیش از شدت تحریم‌ها بیش از ۷۵ درصد از فناوری و مواد اولیه خود را وارد می‌کردند ولی فضای تحریمی موجب شده تا برخی از آنها با اتکا به نیروی جوان و حمایت نهادهای مردمی به توانمندی ۱۰۰ درصدی برسند.

بنی هاشمی تصریح کرد: در واقع برای ما بن بستی وجود ندارد، در همین فضای تحریمی امروز کارخانه‌هایی را شاهد هستیم که امروز محصول خود را به ۴۶ کشور جهان صادر می‌کنند، اینکه تصور کنیم در این فضا چراغ صنعت خاموش شده تصور درستی نیست چرا که صنعتگران با اتکا به پلتفورم های ارائه شده توانستند به صادرات نیز برسند و از فضای تحریم عبور کنند.

رئیس خانه صنعتکاران ایران بیان کرد: امروز صنعتکاران که از درون و بیرون به صورت حرفه‌ای صنعتی شده و حرف برای گفتن دارند و این کار و هماهنگی و نیز مسئله یابی و تلاش در جهت رفع آن در خانه صنعتکاران ایران به خوبی در حال انجام است.

وی یادآور شد: از سوی دیگر ما تجربه ۸ سال دفاع مقدس را داریم و درک کردیم با وجود تحریم‌ها و عناد دشمنان می‌شود با پشتکار و توسل به سربلندی و موفقیت رسید و از میدان جنگ اقتصادی گذر کرد.

بنی هاشمی مطرح کرد: امروز در رفع مشکلات با تلاش عبور می‌کنیم ولی نباید فراموش کرد مشکل پررنگ ما سیاست‌های مسکن گونه نهادهای دولتی است، ما نگاه وسیع الابعاد می‌خواهیم، اقتصاد و صنعت ما به یک جراحی بزرگ نیاز دارد و تا زمانی که این اقدام رقم نخورد مشکلات پا بر جا است.

وی افزود: با توجه به این موضوع که خانه صنعتگران ایران توان پشتیبانی از محصول با کیفیت داخلی با بهره از قرارگاه‌های خارج از کشور را دارد می‌تواند در این مسیر نیز در کنار تولید کننده باشد.

رئیس خانه صنعتکاران ایران توضیح داد: امروز ۲۵۵۰ شغل و فرصت شغلی با ورود کارشناسی شده خانه صنعتکاران تثبیت شده و ما این موضوع زا بک دستاورد بزرگ و قابل تأمل میدانیم.

وی با اشاره به احصا مشکلات تولید کنندگان ابراز کرد: تأمین سرمایه در گردش و مشکلات بانکی، مشکلات بیمه و تأمین اجتماعی و مالیات مانع‌های مسیر تولید هستند که خانه صنعتکاران ایران در جهت رفع این موانع از راهکارهایی نظیر تأمین سرمایه از طریق جلب کمک خیرین و استفاده از ظرفیت سرمایه گزاران خارجی بهره برده است.

بنی هاشمی عنوان کرد: ما با درگیر کردن بانک‌ها و درگیر شدن سرمایه شناور به سمت تولید در جهت تسهیلگری قدم برداشته‌ایم.

وی افزود: جلب نظر و سرمایه بخشی که دغدغه تولید دارند را و نیز اعتمادسازی به نفع صنعتگر برای جلب سرمایه جزو رسالت‌های ما است و در این راستا و برای خدمت به صنعتگران باید گفت ما خود را ملزم به حضور و بازدید از کارخانه‌ها میدانیم.

رئیس خانه صنعتکاران با بیان این موضوع که جلسه مشترک صنعتکاران و دانشگاه که اولین بار در قزوین رقم خورده می‌تواند فتح بابی برای ادامه همکاری و بهره از دانشگاه و علو در صنعت باشد خاطرنشان کرد: جلسه امروز به تلفیق صنعت و دانشگاه تاکید دارد، ما در خدمت صنعتکاران هستیم و با این همراهی می‌توانیم راهکارهای قوی‌تری در موضوعات مختلف داشته باشیم.

کد خبر 5376508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha