سرهنگ محمدباقر قزلباش فرمانده سپاه سوادکوه در گفتگو با خبرنگار مهر، در اولین برنامه میدانی شورای تحول محله مهدوی شهرستان سوادکوه در مسجد روستای سیمت، با بیان اینکه بالاترین راه مبارزه با دشمن خدمت به مردم است، یکی از راههای بهتر و دقیقتر خدمت به مردم را ارتباط مستقیم و حضور میدانی در محلات به ویژه محلات محروم برشمرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه با اعلام اینکه مجموعه بسیج و سپاه با استفاده از همه ظرفیتها، برنامه مهدوی در سطح شهرستان را تدارک دیده است، افزود: در این برنامه مسئولان با روحیه جهادی و بسیجی با مردم به صورت مستقیم، بیواسطه و چهره به چهره ارتباط گرفته و مردم نیز مشکلات و موضوعات منطقه را مطرح میکنند.
دبیر شورای تحول محله مهدوی شهرستان سوادکوه از جمله مزیتهای این طرح را اشراف مسئولان شهرستانی و استانی نسبت به منطقه دانست و گفت: این مهم موجب خواهد شد تا تصمیماتی درست و متناسب با هر منطقه گرفته شود.
فرمانده سپاه ابراز امیدواری کرد تا با انجام این برنامه گامهایی در جهت رفع مشکلات مردم منطقه برداشته شود، از جمله مسئولان استانی حاضر در این برنامه، به مسئولان سازمانهای آبفا، گاز، منابع طبیعی، مخابرات، جهاد کشاورزی، راه آهن ناحیه شمال اشاره کرد و افزود: این برنامه برای اولین بار در سطح شهرستان و دومین برنامه برگزار شده در استان است.
وی با بیان اینکه تعداد ۱۶ اداره شهرستانی نیز برای خدمت در این مراسم حضور دارند، از جمله آنها را امام جمعه شهرستان، فرماندار و بخشدار، رئیس ادارات جهاد، برق، اوقاف، بنیاد شهید، منابع طبیعی، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، مخابرات، راه آهن، آبفا، گاز و سپاه برشمرد.
قزلباش هدف از برگزاری این مراسم در مساجد محلات را بیانگر اهمیت مساجد اعلام کرد و گفت: سابقا مساجد محل رفع مشکلات و خاستگاه همه برنامههای اجتماعی بوده و امروز شاهدیم که باز هم مسجد محل رفع مشکلات و پیگیری امورات مردم شده است.
در ادامه این مراسم، سرهنگ شعبانی رئیس بسیج ادارات سپاه کربلا مازندران، با بیان اینکه همه ادارات و کارمندان در حد توان و مسئولیت خود در تمامی دولتها کار میکنند، خاطرنشان کرد: اما وقتی محرومیت و آسیبها بیشتر میشود نیازمند توجه بیشتری است و برگزاری میز خدمت نیز در همین راستا است.
رئیس سازمان بسیج ادارات کل و کارمندان سپاه کربلا مازندران، این برنامه و این حضور مسئولان استان و شهرستان در یک مکان را دارای فایده چند بعدی دانست و گفت: در یک بعد موجب ایجاد وحدت بین مسئولان استان و شهرستانی و در بعد دیگر ایجاد وحدت و وفاق میان مسئولان شهرستان و در بعد سوم نیز ایجاد وفاق و همدلی میان مردم است.
وی با اشاره به تعدد مشکلات گفت: اگر قویترین دولتها هم روی کار بیایند همه مشکلات یک دفعه حل نخواهد شد بلکه باید با تدبیر، اولویتبندی، مطالبهگری و پیگیری مشکلات را کمتر کنیم.
شعبانی با بیان اینکه مشکلات مناطق محروم بیشتر در حوزه راه، گاز، آب و برق است، ادامه داد: هیچ برنامهای روی زمین انجام نمیشود مگر آ «که پیگیری قوی داشته باشیم؛ نظام مسائل ما در حوزه شناخت مشکل و داشتن راه حل خوب است اما باید نظام پیگیری را نیز تقویت کنیم تا مشکلات حل شود و این خواست و پیگیر باید در سه سطح مردمی؛ شهرستان و استانی باشد.
در ادامه این برنامه، کوروش روشن، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان سوادکوه با تعداد مراجعه ۳۴ مورد بیشترین مراجعهکنندگان مردمی را داشته است، حوزه درخواست و مطالبه مردمی را بهسازی راههای روستایی، شنریزی و آسفالت، خط کشی، نصب گاردریل و تابلو و احداث دیوار حائل و درخواست دستگاه و ادوات عنوان کرد و گفت: از این موارد، ۱۰ مورد در شهرستان حل شد و مابقی با توجه نیاز به اعتبارات به استان ارجاع داده میشود.
امین ولیزاده، رئیس بنیاد مسکن و شهرسازی شهرستان سوادکوه با اشاره به ۱۸ مورد مراجعه مردمی به این بخش، بیشترین حوزه درخواستها را اجرا و تهیه طرح هادی، بازنگری در طرح هادی و وام مسکن روستایی بیان کرد و ادامه داد: از این موارد، ۵ مورد حل شد و مابقی با توجه به نیاز به اعتبارات استانی و کشوری به استان ارجاع داده میشود.
داود دریکنده، مدیر امور دام استان مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه از ۱۷ مورد درخواست مردمی، ۱۲ مورد به استان ارجاع داده میشود و مابقی در سطح شهرستان قابل حل است، از جمله بیشترین تقاضای مردمی را در حوزه رفع تداخلات ارضی، درخواست اصلاح جاده بین روستایی، مشکل دامداری عشایری و نهادههای دامی عنوان کرد.
نظر شما