محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ظرف یک سال گذشته تعداد 72 کارگاه های شیرینی و قند و نبات ریزی مورد بررسی بازرسان بهداشت صورت گرفت که تعدادی از این کارگاه ها به دلیل عدم رعایت مقررات و موازین بهداشتی به دادسرا معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: 51 کارگاه متخلف مربوط به شیرینی سازی و 21 مورد مربوط به قند و نبات ریزی بوده است.
وی با اشاره به اینکه 53 مورد از کارگاه های متخلف در طی مهلت های ارائه شده رفع نقص کردند،تصریح کرد: هدف از کنترل بهداشتی مراکز عرضه مواد غدایی تنها جهت کنترل کیفی محصولات برای استفاده مردم است.
نوری شادکام اظهار داشت: تعداد 197 مورد نمونه موادغذایی برداشت شده که 124 مورد از میان قابلیت مصرف داشته و 63 نمونه دیگر غیرقابل مصرف بوده اند.
وی در مورد کارگاه های قند و نبات ریزی عنوان کرد: در این مورد 288 کارگاه به عنوان نمونه برداشت شده که 71 مورد آن قابلیت مصرف داشته و 217 مورد آن دارای بلانکیت بیش از حد مجاز بوده است که با متخلفین برابر مقررات برخورد قانونی و لازم صورت گرفته است.
رئیس مرکز بهداشت یزد ادامه داد: به علت میزان بالای بلانکیت در قند سنتی که برای سلامتی افراد مضر است در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه توصیه می شود که از قندهای صنعتی استفاده شود.
نوری شادکام یادآور شد: تاکنون در شهرستان یزد تعداد 256 باب کارگاه شیرینی سازی و قند و نبات ریزی توسط مرکز بهداشت شهرستان شناسایی شده است که در حال حاضر 161 مورد صرفا از نظر ساختمانی دارای شرایط بهسازی است و 95 مورد شرایط کاملا بهداشتی را رعایت می کنند.
نظر شما