۳۱ مرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۴۴

مشکلی برای جوجه‌ریزی در 6 ماهه دوم سال وجود ندارد

مشکلی برای جوجه‌ریزی در 6 ماهه دوم سال وجود ندارد

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه گوشتی گفت: در صورت خرید گوشت مرغ زنده با قیمت هر کیلو 1200 تا 1300 تومان از تولیدکنندگان، واحدهای تولیدی مشکلی برای جوجه‌ریزی در نیمه دوم سال نخواهند داشت.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه گوشتی، در گفتگو با مهر، با اعلام آنکه در 6ماهه دوم سال جاری به لحاظ تولید جوجه مشکلی وجود ندارد، گفت: در سال گذشته با توجه به وضعیت نابسامان بازار به لحاظ قیمتی با افت تولید، کاهش قیمت ها ودرنهایت با حذف مولدها روبروشدیم.

سید مصطفی مصطفوی، افزود: چنانچه امسال مسئولان و تصمیم گیران این صنعت قیمت ها را در حد سود قابل توجیهی به لحاظ ادامه تولید جوجه گوشتی تنظیم نکنند به طور حتم علاوه بر حذف مولدها در6 ماهه دوم سال، کاهش تولید وافزایش قیمت در بازار مصرف را نظاره گر خواهیم بود.

وی با تاکید بر خرید هر کیلو گوشت مرغ زنده با قیمت 1200 تا 1300 تومان از تولیدکنندگان اظهار داشت: در صورت اجرای این امر و تثبیت قیمت 1800 تومان برای هر کیلو گوشت مرغ برای مصرف کنندگان، مرغداران پرورش دهنده جوجه گوشتی می توانند ادامه فعالیت دهند.

به گفته وی این درحالی است که در صورت کاهش قیمت برای تولیدکنندگان، حذف مولدها وافزایش شدید قیمت در بازار ایجاد خواهد شد.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه گوشتی، بیان کرد: از فروردین ماه سال جاری تاکنون بالغ بر374 میلیون قطعه جوجه یکروزه در کشور به تولید رسید ضمن آنکه جوجه ریزی مرغ های مادر گوشتی نیز با در پیش گرفتن روند افزایشی طی 4 ماه اخیربه  3میلیون و 202 هزار قطعه رسیده است.

وی، حداقل قیمتی که باید برای تولیدکنندگان جوجه گوشتی به طور میانگین تعیین شود را معادل 400 تومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون جوجه گوشتی به قیمت 320 تومان (معادل قیمت تمام شده) به فروش می رود و این قیمت نه تنها حداقل سود را برای تولید کنندگان این صنعت به همراه ندارد بلکه در صورت کاهش قیمت ها می تواند آغازی برای حذف مولدها تلقی شود.

مصطفوی، عنوان کرد: دست اندرکارانی که طی یکسال اخیر به افزایش قیمت ها ایراداتی وارد می کردند باید در شرایط کنونی سیاستی را اتخاذ کنند که براساس آن قیمت گوشت مرغ و جوجه سود قابل قبولی را برای تولیدکنندگان این صنعت دنبال کند در غیر این صورت ورود خسارت به لحاظ قیمتی به این قشر از تولیدکنندگان به افزایش قیمت در بازار مصرف به دلیل افت شدید تولید منتهی می شود.

وی، میزان تولید جوجه یکروزه گوشتی را بیش از نیاز داخل ارزیابی کرد و افزود: سالانه بالغ بر1 میلیون و 400 هزار تن گوشت مرغ و 900 میلیون قطعه جوجه گوشتی در کشور تولید می شود این درحالی است که نیاز بازار به 800 تا 850 میلیون قطعه جوجه است بنابراین برای جلوگیری از ورود آسیب به این صنعت باید راه صادراتی هموار و زمینه های صدور جوایز صادراتی در این صنعت فراهم شود.

کد خبر 538964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha