به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن نقیپور روز دوشنبه در یک گفت و گوی خبری با بیان اینکه یکی از رسالتهای مهم دانشگاه علوم پزشکی تبریز حفظ سلامتی مردم و ارائه خدمات بهداشتی درمانی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه آذربایجانشرقی و البته شهر تبریز علاوه بر پوششدهی درمانی به جمعیت خود، پذیرای بیمارانی از استانها و شهرهای دیگر نیز است، ضروری است بیمارستانها و تختهای آن به گونهای تجهیز شوند که بتوانیم خدماتی ارزندهتر از قبل ارائه دهیم.
وی در ارتباط با علت احداث این بیمارستان در نزدیکیهای بزرگراه خاطرنشان کرد: این منطقه به اتوبان شهید کسایی و جاده ائل گلی نزدیکتر بوده و دسترسی به آن راحتتر است؛ مکان یابی بیمارستان به گونهای است که موجب ایجاد مشکلات تردد درون شهری نیز نمیشود، ضمن اینکه ایستگاه مرکزی مترو از این محل عبور کرده و از لحاظ مقاومت در برابر زلزله نیز یکی از امنترین مکانهای تبریز است.
وی در خصوص پیشرفت کند احداث بیمارستان هزار تختخوابی تبریز نیز توضیح داد: از سال ۱۳۹۶ احداث این مکان شروع شد اما به دلیل سختی انتخاب پیمانکار و تغییر آن در سال ۹۷ این پروژه با تأخیر مواجه شده و در حال حاضر کمتر از ۲۰ پیشرفت دارد.
نقیپور با بیان اینکه این بیمارستان یک پروژهی ملی است، گفت: به دلیل تحمیل تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان، با مشکلات مالی مواجه هستیم لذا تأمین اعتبارات یکی از دلایل کند روی کارها است.
وی ادامه داد: هزینهای که در سال ۹۶ برای احداث این منطقه برآورد شده بود، یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود اما اکنون به دلیل وجود تورم، این مقدار به ۲ هزار و ۳۰۰ الی سه هزار میلیارد تومان افزایش یافته است لذا با گذشت زمان هزینههای ما چندین برابر میشود.
وی با تاکید بر اینکه اگر منتظر تأمین هزینههای تکمیل این مرکز درمانی از بودجه باشیم، احداث این مکان چندین سال طول خواهد کشید، بیان کرد: سعی داریم با حمایت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، استانداری و مسئولان از املاک بلااستفاده دانشگاه علوم پزشکی تبریز استفاده کنیم، ضمن اینکه استفاده از ظرفیت خیرین، وامها و تهاترهای مالیاتی نیز در نظر گرفته شده است.
نظر شما