به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا براتی شنبه شب در دیدار مدیران رسانه با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: تلاش میکنیم کار تخصصی و حرفهای ارائه دهیم، باور و ایمانمان این است که در مسیر انقلاب حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه آیندهای روشن در انتظار خراسان جنوبی و بخصوص در حوزه رسانه خواهد بود، اظهار داشت: اهمیت رسانه و فضای مجازی بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی بیان داشت: کشورهای استعمارگر به اهمیت رسانه پی بردهاند و امروز میبینیم که سرمایه گذاری ویژه برای رسانه و فضای مجازی کردهاند.
مشاور رسانهای استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم رسانه به یکی از ارکان اصلی دیکتاتوری برای صاحبان ثروت و قدرت تبدیل شده است، گفت: با استفاده از ابزار رسانه دنبال تغییر افکار مردم و اجرایی کردن برنامهها و اهداف خود هستند.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از لحاظ وجود رسانههای فعال در جایگاه خوبی از کشور قرار دارد، بیان کرد: وجود رسانه در یک استان سبب رشد و توسعهی آن استان میشود.
براتی ادامه داد: ما این باور را داریم اگر رسانه پیشرفت کند، میتواند مسیر پیشرفت و توسعه کشور را هموار نماید و به آن تسریع بخشد.
وی با بیان اینکه پرداختن به مشکلات و کمبودهای استان یکی از وظایف رسانهها است و نباید این مهم در حاشیه قرار گیرد و مسائل حاشیهای در رأس تیترهای رسانهها باشد، عنوان کرد: در بحث انتشار اخبار این را مد نظر بگیریم که خبر یک امانت است و باید آن را بی کم و کاست و در اولین فرصت به مخاطب انتقال دهیم.
وی با اشاره به اینکه استراتژی جریان ضد انقلاب و رسانههای معاند پمپاژ یاس و ناامیدی است، ادامه داد: امروز با درک شرایط حساس انقلاب و مسائل جامعه ایرانی، یک رویکرد ویژه در قالب نگاهی جدید و امید بخش به نحوه اطلاعرسانی و تولید خبر به عنوان یکی از محورهای اصلی فعالیت رسانهها قرار بگیرد.
مشاور رسانهای استاندار خراسان جنوبی گفت: باید رویکرد ویژه ای که یک تولید رسانهای واقع بینانه، امیدبخش، اصلاحگر و البته انقلابی در مقابل راهبرد کینهتوزانه رسانههای ضدانقلاب و معاند خارج نشین در سیاهنمایی همه دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفتهای کشور و تاریک نشان دادن همه زوایای جامعه ایرانی تعریف شود.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات حوزه رسانه در برهه کنونی ارائه "نداشتهها" به جای "داشتهها" است، تصریح کرد: باید به سمت تولید خبرهای مثبت و امیدآفرین به ویژه در خراسان جنوبی باشیم.
براتی گفت: انتظار ما از رسانهها در حال حاضر با توجه شرایط اقتصادی کشور، امیدآفرینی و ارتقای اعتماد مردم به نظام است.
وی با بیان اینکه رسانههای ما باید به مسائل این استان نگاه کارشناسی داشته باشند، افزود: باید از نگرش احساسی و سیاسی بپرهیزند و در افزایش آگاهی جامعه نقشآفرینی کنند.
وی با اذعان به اینکه رسانههای این استان مطالبهگری توأم با نقد کارشناسی و منصفانه را با جدیت دنبال کنند، گفت: ما از نقد منصفانه استقبال میکنیم، مطالبهگری نیز حق رسانهها است و مدیران ما نیز باید پاسخگوی رسانهها باشند.
براتی با اشاره به اینکه نهادینه کردن فرهنگ مطالبهگری از اولویتهای مهم رسانه است، ادامه داد: از ظرفیت رسانهای در راستای معرفی ظرفیتهای استان و پیگیری مطالبات ملی استفاده خواهیم برد.
وی تصریح کرد: بسیاری از رسانههای استان با مشکلات مالی رو به رو هستند و همین موضوع بر فعالیت و جذب نیروی آنها تأثیر مستقیم گذاشته است.
نظر شما