به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده بعد از ظهر شنبه در دیدار با خبرنگاران با بیان اینکه حمایت از خبرنگاران باید به صورت قانونی و با بهره گیری از ظرفیتهای محلی باشد، اظهار کرد: بخشی از اقدامات نمایندگان مجلس در دو سال اخیر در راستای کار خبرنگاران و آگاهی بخشی به جامعه بوده است.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با اشاره به اینکه مسئولان باید به صورت داوطلبانه جهت رفع مشکلات خبرنگاران گام بردارند، افزود: خبرنگاران در صف اول جبهه فرهنگی کشور هستند و مایل هستیم رسانههای داخلی توسط صاحبان قدرت به رسمیت شناخته شود.
وی ادامه داد: فعالیت خبرنگاران به گونهای است که میتوانند مشاور رسمی مسئولان و مدیران نیز باشند لذا باید زمینه شنیده شدن مشکلات آنها فراهم شود.
آقازاده بیان کرد: تعطیلی کارخانجات و بی توجهی به صنعت، کشاورزی و گردشگری استان گیلان باعث بیکاری هزاران نفر و افزایش آسیبهای اجتماعی شده است.
وی با اشاره به اینکه با بی توجهی به فعالان عرصه فرهنگ و رسانهها خیانت کردهایم، افزود: قلم خبرنگاران بهترین فرصت برای جلوگیری از مفاسد است.
۷۰ درصد جمعیت رسانه گیلان بسیجی هستند
رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان نیز در این نشست رسانه را فضایی برای تربیت کادر انقلابی عنوان کرد و افزود: ۷۰ درصد جمعیت رسانه گیلان بسیجی هستند و اقدامات ارزشمندی برای رفع مشکلات انجام میدهند.
مهدی پارسا با تاکید بر نقش مهم رسانهها در مقابله با توطئههای دشمنان، بیان کرد: امروز دشمنان ما با قدرت و امکانات کامل در پی فتنه انگیزی هستند لذا باید با جدی گرفتن فضای رسانه و حمایت از خبرنگاران با نقشههای آنها مقابله کنیم.
وی با انتقاد از رشد بی رویه رسانهها، گفت: بسیاری از افرادی که مجوز تأسیس یک رسانه را میگیرند سواد این کار را ندارند و باید جلوی آنها گرفته شود.
ضرورت پیگیری مطالبات خبرنگاران از طریق مجلس
مسئول امور بانوان بسیج رسانه گیلان نیز با اشاره به مشکلات خبرنگاران بیان کرد: پیگیری بیمه، مسکن و داشتن درآمد ثابت از جمله مهمترین مطالبات خبرنگاران فعال استان است.
محدثه فردی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت نمایندگان مجلس جهت رفع مشکلات و پیگیری مطالبات خبرنگاران، تصریح کرد: حل مشکلات خبرنگاران باید از طریق قانونی و با همکاری مجمع نمایندگان استان صورت گیرد.
نظر شما