به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی محمدی پیش ازظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مازندران جزو استانهایی که تراکم جمعیت کیفری در آن بالا است، اظهار داشت: ۱۰ مرکز اعم از زندان، کانون اصلاح و تربیت و اردوگاه با هشت هزار و ۵۰۰ مددجوی زندانی در آن فعال است.
وی با اظهار اینکه افرادی که تحت تکفل قرار دارند، جزو نیازمندترین اقشار جامعه هستند، خواستار توجه برای بازگرداندن به زندگی در جامعه تاکید کرد و گفت: در استان مازندران تاکنون اقدامهای خوبی صورت گرفته است و باید بیکاری را در زندانها کم کنیم تا نسبت به اصلاح و تربیت اقدام شود.
وی گفت: در زمینه حرفه آموزی و اشتغال در زندانها اقدامهای خوبی صورت گرفته است و فضای زندان را از حیث طبقه بندی تعدیل و برای کاهش جمعیت کیفری اقدام کنیم.
محمدی یکی از برنامههای مهم قوه قضائیه را برای کاهش جمعیت کیفری، استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس ذکر کرد و افزود: بعضی از زندانیان واجد شرایط باید از محدوده زندان خارج و در منزل با سامانههای الکترونیکی نگهداری شوند.
رئیس سازمان زندانها یادآور شد: ابزار و سامانههایی نظیر پابندهای الکترونیکی در کشور وجود دارد تا زندانیان تحت محدوده مشخصی کنترل شوند تا نتوانند از محدوده خارج شوند.
وی با اشاره به تاکید ریاست قوه قضائیه بر آرای جایگزین حبس ونگهداری زندانیان با سامانههای الکترونیکی تصریح کرد: به رغم اقدامات صورت گرفته نیازمند توجه بیشتر هستیم.
وی توجه به خانوادههای زندانیان را از مهمترین برنامهها برشمرد.
نظر شما