به گزارش خبرنگار مهر، امید کوثری پیش از ظهر امروز سه شنبه در نشست ستاد اربعین حسینی اظهار کرد: از سال ۹۴ موضوع اربعین به صورت سازماندهی و مدیریت شده از سوی مقام معظم رهبری به وزارت کشور محول شد.
وی با یادآوری اینکه در این راستا ستاد ۱۶ کمیته وجود دارد، افزود: استانها نیز به سه قسمت تقسیم شدهاند؛ استانهای گروه اول (خوزستان، کرمانشاه و ایلام)، استانهای گروه دوم (خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان) و گروه سوم نیز استانهای معین هستند.
مشاور ستاد مرکزی اربعین حسین بیان کرد: ترویج فرهنگ اربعین، تأمین نظم و امنیت، رعایت سنتها و ارزشهای دولت و ملت عراق، مردم محوری و تسهیل گری از جمله شاخصهای مهم خدمات رسانی در ایام اربعین است.
مشاور ستاد مرکزی اربعین حسین تصریح کرد: برای سال آینده پیش بینی میشود که با ۲۰ درصد افزایش حضور زائران حسینی نسبت به تراز سال ۹۸ شاهد شرکت ۴ - ۵ میلیون نفری عاشقان حسینی باشیم.
وی تاکید کرد: از استانهای معین برای کمک به جانمایی سازههای ثابت پیش ساخته و توسعه زیرساختهای مختلف در مرزهای میزبان زائران حسینی درخواست همکاری داریم؛ استانهای معین باید کار ساخت و ساز را در اراضی واگذار شده انجام دهند.
کوثری با اشاره به اینکه از سال ۹۴ تا امسال تعداد گیتهای ورود و خروج مرزی در مرزهای مهران، چذابه، شلمچه و خسروی افزایش داده شدند، افزود: اداره راه، نیروی انتظامی و راهور باید مسیر رفت و برگشت زوار را به صورت یک طرفه در نظر بگیرند تا هنگام رفت نسبت به توقف در مواکب اقدام کنند.
مشاور ستاد مرکزی اربعین حسین در خصوص اربعین بودجه مشخصی وجود ندارد بلکه یک کار خیرخواهانه است و به سه استان میزبان فقط مبلغی کمکی به اعتبار بودجه عمرانی آنها افزوده میشود و برای استانهای معین نیز هیچ اعتباری اختصاص داده نمیشود.
وی افزود: استان خوزستان بیشتر متوقع تأمین هزینه و تلفیق اعتبار است ولی در استان ایلام بیشتر اقدامات با مجموعههای مختلف مثل بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان امام و آستان قدس رضوی انجام شد.
کوثری گفت: اقناع سازی فرهنگی برای زائران حسینی انجام شود تا خود را مکلف به اجرای قوانین بدانند؛ زائران حسینی باید قانونمند و قانون پذیر از مرزها عبور و راهی سفر زیارتی خود شوند.
نظر شما