سید محمد مولوی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به تجمعات صورت گرفته از سوی معلمان حقالتدریسی که طبق قانون باید در آموزش و پرورش جذب شوند، اظهار کرد: تبدیل وضعیت نیروهای حقالتدریس به رسمی دارای قانون است.
نماینده مردم آبادان در مجلس افزود: این قانون را مجلس وضع و شورای نگهبان نیز آن را ابلاغ کرد، مرحله اول این استخدام با گذراندن دورههایی در دانشگاه فرهنگیان بود که کار استخدام و تدریس آنها به طور کامل انجام شد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: به دلیل کمبود ظرفیت دانشگاه فرهنگیان این معلمان در چند مرحله در دانشگاه فرهنگیان پذیرش شدند و مرحله دوم نیز پس از مرحله نخست انجام شد اما در حال حاضر گروهی که در مرحله سوم باید تعیین تکلیف میشدند، هنوز وضعیت مشخصی ندارند و با گذشت چهار ماه از اتمام دوره هنوز بلاتکلیف هستند.
مولوی تاکید کرد: این افراد نزدیک به ۱۶ هزار نفر هستند و وزارت آموزش نیز نیاز مبرم به این نیروها دارد و این افراد بر اساس قانون مصوب مجلس، دورههایشان را هم دیدهاند باید جذب شوند.
نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: به دلیل پر شدن ظرفیت دانشگاه فرهنگیان، دوره آموزشی آنها مقداری به تعویق افتاد ولی هم اکنون این ۱۶ هزار نفر آموزش دیدهاند و میتوانند در مدارس مشغول به تدریس شوند.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با تأکید بر اینکه باید استخدام این افراد به طور سریع تعیین تکلیف شود، گفت: اینکه این معلمان بیایند جلوی مجلس برای رسیدن به حقشان بنشینند و آواره باشند اصلاً قابل توجیه نیست چون این افراد سرمایه کشور هستند.
وی افزود: باید به طور سریع احکام استخدامی آنها صادر شود و کد پرسنلی بگیرند و مشغول به کار شوند. این اقدام سازمان برنامه و بودجه عدم تمکین به قانون است. این عدم تمکین ترک فعل محسوب میشود.
مولوی تصریح کرد: هشدار میدهم اگر این افراد تعیین تکلیف نشوند از ماده ۲۳۴ قانون مجلس استفاده میکنیم و پرونده دستگاه متخلف را به قوه قضائیه ارسال میکنیم. لازم به ذکر است در مرحله چهارم نیز ۴ هزار نفر باید به استخدام آموزش و پرورش درآیند.
نظر شما