۱۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵

ارتباط آسیب دیدن شبکه عصبی با طولانی شدن ابتلا به کرونا

ارتباط آسیب دیدن شبکه عصبی با طولانی شدن ابتلا به کرونا

تحقیقات جدید بیمارستان ماساچوست و مؤسسه ملی بهداشت آمریکا، آسیب عصبی را عامل تداوم علائم بیماری کووید در برخی افراد برای مدت طولانی دانسته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این مطالعه نشان داد که درمان بیماران کرونایی بر مبنای روش‌های عصب درمانی و با هدف اصلاح شبکه عصبی می‌تواند علائم طولانی مدت کووید را بهبود ببخشد. در عین حال هنوز دقیقاً مشخص نیست که چه چیزی باعث طولانی شدن بیماری کرونا می‌شود و چه مدت ممکن است این بیماری و اثراتش ادامه داشته باشد، و شاید مهم‌تر از همه، نحوه درمان کامل این بیماری مزمن باشد.

نویسنده اصلی این تحقیق جدید، آن لوئیز اوکلندر، معتقد است: با شروع تأثیرگذاری حاد بیماری کرونا در سراسر جهان، درک چگونگی درمان آن اهمیت فزاینده‌ای پیدا کرد. میزان شیوع سویه طولانی مدت این بیماری مشخص نیست، اما ظاهراً بین ۱۰ تا ۳۰ درصد از مبتلایان به کووید ممکن است علائمی را برای مدت بیش از سه ماه تجربه کنند.

این یکی از اولین مقالاتی است که به بررسی علل طولانی شدن کووید می‌پردازد و نشان می‌دهد برخی از بیماران مبتلا به کووید طولانی مدت شاهد آسیب دیدن رشته‌های عصبی محیطی بدن خود بوده‌اند و ممکن است آسیب مذکور فیبرهای کوچک سلول عصبی این بیماران را هم تحت تأثیر قرار دهد.

در این مطالعه کوچک جدید ۱۷ بیمار با انواع علائم طولانی کووید مورد بررسی قرار گرفتند. محققان بیماران را بر مبنای وضعیتی به نام نوروپاتی محیطی ارزیابی کردند که نوعی آسیب عصبی است و نشانه آن درد در دست‌ها یا پاها، ضعف، خستگی و تغییرات حسی است. این مطالعه نشان داد که ۵۹ درصد از بیماران مبتلا به کووید طولانی مدت ممکن است دچار چنین مشکلاتی شوند و درمان برخی از آنها از طریق عصب درمانی ممکن است، ولی همه بیماران به درمان‌های این چنینی پاسخ مثبت نمی‌دهند.

کد خبر 5436909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha