۱۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۵:۰۳

مدارس غیر انتفاعی 520 میلیارد ریال وام دریافت کرده اند

مدارس غیر انتفاعی 520 میلیارد ریال وام دریافت کرده اند

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس غیر انتفاعی در مجموع از آموزش و پرورش و دولت در قالب وام و سایر کمک ها 520 میلیارد ریال وام دریافت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید نصرت الله فاضلی صبح امروز در یک نشست خبری گفت:مدارس غیرانتفاعی در قالب وامهای بنگاه های زود بازده، برای تأسیس، تکمیل و تجهیز مدارس قادربه جذب اعتبار هستند که توافقنامه 260 میلیارد آن منعقد شده و این مقدار بخشی از مجموع دریافتی آنها است.

وی تعداد مدارس غیر انتفاعی را در سطح کشور بیش از 15 هزار 127 مدرسه اعلام کرد و گفت: 7/10 درصد مدارس کشور غیر انتفاعی هستند که با در بر گرفتن 13/9 درصد از تعداد کلاسهای کشور، 1میلیون و 88 هزار و 109 دانش آموز در این مدارس تحصیل می کنند که این تعداد 21/7 درصد از کل دانش آموزان کشور هستند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش اختلاف میانگین تراکم دانش آموز در مدارس غیر انتفاعی و دولتی را 9 نفر اعلام کرد و افزود:میانگین تراکم در مدارس غیر انتفاعی 17 نفر و در مدارس دولتی 26 نفر است . که این میزان در مدارس فنی حرفه ای غیر انتفاعی، نسبت به دولتی ها 15 به 27  و در مدارس پیش دانشگاهی 12 به 23 نفر است.

وی تعداد نیروهای شاغل در این مدارس را 120 هزار نفر اعلام کرد و افزود: علاوه بر این تعداد 40 هزار نفر نیز در آموزشگاه های آزاد علمی مشغول به کار هستند  که از بین معلمان مدارس غیر انتفاعی 40 هزار نفر از طرف این وزارت خانه به عنوان مأمور در این مدارس حضور دارند.

فاضلی همچنین به درجه بندی مدارس غیر انتفاعی اشاره کرد وگفت:60 درصد مدارس در سه درجه 1، 2، 3 براساس امکانات، فضا و کیفیت درجه بندی شده اند که این مسئله یکی از ملاک های تعیین شهریه های آنها خواهد بود و تا پایان سال باقی مدارس نیز درجه بندی خواهند شد.

وی در خصوص برخورد با تخلف برخی از مدارس غیر انتفاعی نیز خاطر نشان کرد: تعدادی از مدارس  100درصد میزان اضافه شهریه مصوب دریافتی را به اولیاء برگشت داده اند و یک مدرسه نیز در منطقه 1 آموزش و پرورش به علت دریافت شهریه 5/3 میلیون تومانی به جای 800 هزار تومان و سوء استفاده از موافقت اصولی و داشتن حسابهای متعدد منحل شده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش در مورد مدارس شاهد و ایثارگران افزود: از سال گذشته 120 مدرسه شاهد و 17 مدرسه ایثارگران به شمار مدارس افزوده شده و 2000 نفر از فرزندان شهید فرهنگی نیز جذب این وزارت خانه شده اند و بنا داریم 20 هزار دیپلم افتخار را هم به اولیاء دانش آموزان شهید اهدا نماییم.

وی یادآور شد: در مجموع ، 320 هزار دانش آموز در 741 مدرسه شاهد تحصیل می کنند که 85 هزار نفر آنها از خانواده های شهدا هستند و همچنین دو سوم دانش آموزان شاهد و ایثارگر به دلیل مسائل محیطی و سکونت ، در مدارس غیر شاهد و ایثارگران تحصیل می کنند. 

فاضلی تصریح کرد: در راستای برنامه چهارم توسعه تصمیمات مالی و اجرایی 1706 مدرسه با هدف افزایش اختیارات مدارس به مدیران آنها واگذار شده و 433 مدرسه نیز توسط هیئت امنایی اداره می شوند و امیدواریم با تنظیم نظام جامع مشارکت، توسعه مشارکت را با الگوی مدرسه محوری را روح حاکم بر تصمیمات آموزش و پرورش کنیم.

معاون توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش ، آموزش هرایرانی زیر 20 سال را در هر کجای دنیا تکلیف این وزارت خانه دانست و افزود:در حال حاضر 123 مدرسه در 80 کشور جهان 6000 دانش آموز را در کلاسهای خود جای داده اند که 1530 نفر، آموزش آنها را عهده دار هستند.

دکتررضا مومنین،مدیر کل مدارس غیر انتفاعی نیزدر این نشست درمورد آموزشگاه های غیر مجاز گفت:  پس از شناسایی این آموزشگاهها با هماهنگی با اداره اماکن نیروی انتظامی حتی یک روز هم به آنها اجازه ماندن نمی دهیم .

آیت الله یزدانیان،مدیرکل مدارس خارج از کشور نیز در ادامه خاطر نشان کرد:امسال 460 نفر  کادر آموزشی را به خارج از کشور اعزام خواهیم کرد و از 11 کشور نیز تقاضای تأسیس مدرسه داریم که امیدواریم با همکاری وزارت امورخارجه بزودی این مدارس را هم راه اندازی کنیم. 

کد خبر 544155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha