محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: این صنایع در ایجاد اشتغال جایگاه ویژه ای دارد و بیشترین سهم اشتغال بخش صنعت مربوط به صنایع غذایی است همچنین صنایع غذایی متوسط و تبدیلی 10 درصد و صنایع بزرگ غذایی 17 درصد ارزش افزوده دارند.
وی با اشاره به نقش صنایع غذایی در تولید غذای سالم اظهار داشت: غذای سالم یکی از دغدغه های اصلی خانواده های امروزی است که برای ارتقاء سلامت جامعه باید مورد توجه و حمایت قرار گیرد.
حسینی خاطرنشان کرد: صنایع شیر، کنسانتره، کنسرو، سیلو ها و سردخانه ها صنایعی است که برای نگهداری سالم غذا از مزرعه تا مصرف به وجود آمده است.
وی در خصوص فراکسیون غذایی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در این فراکسیون 112 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضو هستند که مجمع تشکل های صنایع غذایی ایران متشکل از بخش خصوصی، دولتی و مجلس را تشکیل داده اند و برای پیگیری صنایع غذایی کشور به صورت ماهانه جلسه برگزار می کنند.
حسینی ادامه داد: این فراکسیون با هدف رشد، توسعه و رسیدگی به مشکلات صنایع غذایی تشکیل شده و هزینه های آن نیز از طریق بخش خصوصی تامین می شود .
این مسئول در خصوص فعالیت های فراکسیون صنایع غذایی بیان داشت: برگزاری همایش در رابطه با صنایع غذایی، تهیه طرح سازمان غذا و راه اندازی اولین خبرگزاری صنایع غذایی ایران از عمده فعالیت های این فراکسیون است.
وی افزود : طرح سازمان غذا تدوین شده است و تا دوهفته دیگر به مجلس شورای اسلامی می رود.
نظر شما