به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود محمودی عصر چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی و کمیته تدوین برنامه راهبری فرهنگی و ارتقای فرهنگ عمومی شهرستان کنگان اظهار داشت: متولی اصلی جشنهای نیمه شعبان و ولادت حضرت ولی عصر (عج) عمدتاً خود مردم بهویژه هیئتهای مذهبی هستند.
وی اضافه کرد: مسئولان و دیگر دستگاهها تلاش کنند در این زمینه ضمن مشارکت بستر را برای برگزاری باشکوه و در چارچوب شرع مقدس جشنهای نیمه شعبان فراهم کنند.
امام جمعه کنگان خاطرنشان کرد: برگزاری جشنهای محلهای، آذین بندی و چراغانی، استفاده از ظرفیت فضای مجازی، استفاده از ظرفیت مراکز دینی از جمله مساجد و حسینیهها برای جشنهای نیمه شعبان ضروری است.
وی با بیان اینکه هیئتها و شهرداریها بایستی نسبت به تبلیغات محیطی اهتمام ورزند افزود: این تبلیغات باید به صورت برجسته در سطح شهرها و خیابانها وجود داشته باشد و فرهنگ انتظار نیز در این ایام مورد توجه قرار گیرد.
محمودی به فرازهایی از بیانیه گام دوم انقلاب در کلام رهبر فرزانه انقلاب اشاره و گفت: بیانیه گام دوم انقلاب در پی ایجاد ظرفیت ظهور، در مردم و نظام است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کنگان خاطر نشان ساخت: حرکت به سوی ظهور در گام دوم انقلاب، نیازمند تولید علم است و همه بویژه حوزههای علمیه و مراکز دانشگاهی و علمی باهمفکری در این زمینه اهتمام جدی ورزند.
محمودی در خصوص برنامههای فرهنگی و راهبری فرهنگی نیز عنوان کرد: تقویت جبهه فرهنگی ضروری و نیاز امروز جامعه در جنگ نرم با دشمن است.
تقویت فرهنگ مهدوی در جامعه
فرماندار و نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کنگان نیز گفت: همه دستگاهها برای جشن نیمه شعبان همت و از هر تلاشی برای برگزاری باشکوه جشن میلاد امام زمان (عج) دریغ نورزند.
احمد غریبی افزود: تقویت فرهنگ مهدوی در جامعهای که انتظار فرج و ظهور منجی عالم بشریت را دارد الزامی است.
وی بیان داشت: محور برنامهها عمدتاً مردمی است و دستگاهها نیز وظیفه حمایت و پشتیبانی و تسهیل برگزاری این مراسم را خواهند داشت و البته تلاش کنند برای زیرمجموعههای خود برنامههایی برگزار کنند.
در این جلسه اعضای شورای فرهنگ عمومی و کمیته تدوین راهبری فرهنگی به بیان دیدگاهها و نظرات خود پیرامون جشن میلاد آقا امام زمان (عج) و نیز برنامههای حوزه فرهنگی در سال ۱۴٠۱ پرداختند.
نظر شما