عصمت حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر واکسنهای سینوفارم، برکت، آسترازنکا، پاستوکووک، پاستوکووک پلاس، اسپایکوژن، رازی و فخرا در شهرستان گناوه موجود است و به نوبه خود سبد واکسیناسیون کووید ۱۹ شهرستان کامل و متنوع است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: از ۲۹ اسفند تا پایان تعطیلات نوروز ۱۴۰۱، سالن تجمیعی واکسیناسیون حوادث واقع در چهارراه استادیوم در گناوه عصرها از ساعت ۱۶ الی ۲۲ فعالیت دارد.
وی افزود: همچنین صبحها نیز مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهدا واقع در چهارراه معلم از ساعت ۸ الی ۱۳ کار واکسیناسیون کووید ۱۹ را انجام میدهد.
حیدری بیان داشت: متأسفانه با وجود سبد واکسیناسیون متنوع و افزایش ساعت کاری سالن واکسیناسیون تا پاسی از شب، استقبال مردم از واکسن خصوصاً دوز سوم مطلوب نبوده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: تاکنون ۱۶۳ هزار و ۴۸۷ دوز واکسن در شهرستان گناوه تزریق شده است که ۷۳ هزار و ۲۴۵ دوز نوبت اول، ۶۶ هزار و ۳۰۸ دوز نوبت دوم و ۲۳ هزار و ۹۳۴ دوز نوبت سوم برای بالای ۱۸ بوده است.
حیدری اشاره کرد: در حال حاضر همه گروههای سنی از کودکان بالای ۵ سال تا سالمندان و حتی مادران باردار میتوانند واکسن کرونا را دریافت کنند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه حتی لحظه تحویل سال سالن واکسیناسیون جهت رفاه حال شهروندان باز بود از مردم عزیز گناوه درخواست داریم از این فرصت برای تکمیل واکسیناسیون خود استفاده کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه با اشاره به اینکه کاهش موارد ابتلاء به کرونا نباید این ذهنیت را ایجاد کند که کرونا تمام شده است، تاکید کرد: هر گونه سهل انگاری در عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی شامل استفاده نکردن از ماسک مناسب، عدم رعایت فاصله اجتماعی و حضور در اماکن شلوغ و … در کنار عدم تکمیل واکسیناسیون میتواند منجر به شروع پیک جدیدی از بیماری کرونا در شهرستان گناوه شود.
نظر شما