به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا یزدانی خرم در نشست هم اندیشی تدوین منشور فرهنگی ورزش کشوربا بیان این مطلب گفت: من 18 سال در این نظام رئیس فدراسیون بودم و به این نتیجه رسیدم کار فرهنگی یعنی کار خوب برای مردم انجام دادن، وجدان کاری داشتن، رسیدگی به امور دیگران و مجموع این موارد. مجموعه این موارد یعنی کار فرهنگی و خارج از این چارچوب چیزی وجود ندارد.
وی درادامه تصریح کرد: ژاپنی ها برای اینکه در المپیک مونیخ موفق شوند بر دو مقوله جسم و روح تاکید کردند و در نهایت دو تیم والیبال مردان و زنان این کشور در المپیک مونیخ به عنوان قهرمانی رسید. ما در عرصه ورزش کشور هم به مربی جسمانی نیاز داریم و هم به مربی روحانی. ورزش دنیا امروزه دربخش روحی به توفیقات فراوانی دست یافته و توجه به نیازهای روحی یک ورزشکار که در مقوله فرهنگی می گنجد سبب شده تا شاهد رشد بسیارزیادی در این عرصه باشیم.
رئیس فدراسیون کشتی با مثمرثمر خواندن این سیاست در فدراسیون هایی که تحت مدیریت او بوده اند گفت: ما در فدراسیون والیبال به بازیکنان قرآن خواندن یاد می دادیم و همین بازیکنی که موفق شد عنوان بهترین والیبالسیت جهان را از آن خود کند یکی از همین افراد است که با کار فرهنگی در فدراسیون والیبال، امروز به عنوان الگوی ورزشی کشور مطرح است. طبق آماری که سازمان تربیت بدنی گرفته 43 درصد مردم ورزشکاران را الگوی خود می دانند پس لازم است ورزشکار ایرانی، شئونات فرهنگی را در بالاترین حد ممکن به جا بیاورد.
یزدانی خرم افزود: از نظر من ورزش با آموزه های دینی ارتباط مستقیم دارد و ما باید با اتکا به اعمال و رفتار بزرگان دینمان، ورزشکاران را به سلاح معنویت تجهیز کنیم البته در این راه فراهم آوردن امکانات حرف اول را می زند کما اینکه بدون مقدمات کار، نیل به دستاوردهای فرهنگی در ورزش امکانپذیر نیست.
وی درپایان گفت: ما اگر می گوییم تختی پهلوان است باید ببینیم چکار کرد که به آن درجه از معنویت دست یافت. در حال حاضر در خیلی از رشته ها جوانمردی رنگ باخته و نمی توانیم رنگ و بویی از پهلوانی ببینیم. به عنوان مثال می توانم از فوتبال نام ببرم که بازیکنان پول های چند صد میلیونی می گیرند اما حاضر نیستند بخشی از این پول را در اختیار بینوایان قرار دهند. من در جامعه فوتبال فقط پروین را می شناسم که از دیگران دستگیری می کند و این فرهنگ باید اشاعه پیدا کند.
نظر شما