به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فرشکاران در جلسه بررسی راهکارهای تقویت تولید دانشبنیان اظهار کرد: پتانسیلهای استان در زمینه دانش بنیانی بسیار مطلوب است؛ اما باید تلاش کنیم این پتانسیلها خروجی مشخصی داشته باشد.
وی افزود: در ارتباط با مباحث تولید، گردش سرمایه بسیار مهم است که دچار مشکلات عدیده ای بوده و اگر حل نشود اتفاق خاصی در زمینه حمایت از تولید، فعالیتهای دانش بنیان و اشتغال آفرینی نخواهد افتاد.
وی بر لزوم قرارگیری شرکتهای دانش بنیان نوپا در شهرکهای فناوری برای دریافت حمایتهای لازم تاکید و اضافه کرد: تأمین منابع مالی شرکتهای دانشبنیان که دانش جذب میکنند بسیار مهم است و اگر شرکتی توانایی جذب استارترها را ندارد نمیتواند دانش بنیان باشد.
این مسؤول متذکر شد: توسعه کمی شرکتهای دانش بنیان به معنای تحقق شعار سال نیست؛ بلکه فعالیت این شرکتها باید منجر به ایجاد اشتغال، افزایش ثروت، درآمد و رفاه جامعه شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی در ادامه صحبتهای خود خاطرنشان ساخت: در سند توسعه استان که در سالهای گذشته همکاران سازمان تلاشهای زیادی برای تدوین آن صورت دادهاند، ۱۴ هسته کلیدی در حوزههای مختلف تعریف شده که قابل پایش و ارزیابی نیز هستند.
فرشکاران با اشاره به هستههای کلیدی بهبود فضای کسب و کار، ایجاد اکوسیستم خلاقیت و نوآوری در استان و هستههای مربوط به بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات بر لزوم استفاده از ظرفیتهای سند توسعه استان در جهت تحقق شعار سال و تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تاکید کرد.
نظر شما