به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری صبح شنبه در اولین جلسه شورای اداری تعاون افزود: راه اندازی کسب و کارهای دانش بنیان و همچنین خرد و کلان و توجه به تعاونیهای نوع جدید باید در اولویت باشد و این مهم باید در جلسات کارگروه اشتغال مورد پیگیری ویژه ای قرار بگیرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خواستار تعامل با فرمانداران، بخشداران و دهیاران سطح استان برای پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی شد و ادامه داد: متأسفانه هنوز شاهد هستیم که در برخی از شهرستانها مراکز مشاوره کارآفرینی وجود ندارد که نیازمند پیگیری جدی است.
باقری با اعلام اینکه اجرای طرح زیست بوم اشتغال به عنوان مهمترین طرح اشتغال زایی در دولت باید مورد توجه جدی قرار بگیرد، تصریح کرد: این موضوع نباید حتی یک لحظه رها شود و گزارشهای آن باید مرتب و مستمر به اداره کل ارسال شود.
وی با اشاره به در پیش بودن هفته کار و کارگر خاطرنشان کرد: برنامههای این هفته باید به بهترین نحو برگزار شود، در اجرای برنامهها در سطح شهرستانها باید طبق نامههای ارسالی از سوی معاونت اجتماعی وزارتخانه برگزار شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه برگزاری جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید به بهترین نحو انجام شود، گفت: این حوزه میتواند بسیار تأثیر گذار باشد و بنده اعتقاد ویژه ای به این حوزه دارم، زیرا اثرات آن مستقیماً در زندگی مردم، کارگران و کارفرمایان تأثیر میگذارد. این مسئول ادامه داد: توجه به کاهش آسیبهای اجتماعی، اجرای برنامههای فرهنگی، توانمندسازی و آموزش کارگران و کارفرمایان و… باید بیش از پیش پیگیری شود.
باقری افزود: حوزه اجتماعی میتواند در بحث رفع فقر مطلق با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط نقش بسزایی ایفا کند. وی اظهار کرد: در حوزه بازرسی کار باید تلاشمان این باشد که کاهش حوادث ناشی از کار و افزایش ضریب ایمنی به ویژه در کارگاههای پر خطر در دستور کار قرار دهیم اگرچه که میدانیم در این حوزه با کمبود نیرو مواجه هستیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در بخش حمایت از مشاغل نیز باید به دنبال پیشگیری باشیم و نباید بگذاریم که واحدی دچار مشکل شود و بعد به دنبال درمان آن برویم، درواقع اقدامات ما باید در قبل از ایجاد مشکل و بحران در واحدها پررنگتر باشد زیرا صیانت از نیروی کار از وظایف ماست.
باقری با اعلام اینکه تشکلها از شرکای اجتماعی اداره کل محسوب میشوند، بیان کرد: تعامل ویژه با آنان میتواند اثرات خوبی را در پی داشته باشد و در راهبری این حوزه دقت شود. وی تصریح کرد: راهبری تأسیس و تشکیل تعاونیهای با کیفیت با اولویت نوع جدید و دانش بنیان باید در دستور کار ویژه شهرستانها باشد و توسط معاونت تعاون باید این موضوع پیگیری شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خواستار ارائه گزارشهای اقدامات ترویجی در بخش تعاون به صورت مستمر شد و گفت: شهرستانها در ایجاد کرسی تعاون در دانشگاهها هر چه سریعتر اقدام کنند زیرا این مهم میتواند یکی از بهترین اقدامات ترویجی بهویژه در بین جوانان باشد. باقری اظهار داشت: نظارت درست بر تعاونیها، حمایت از تعاونیهای فعال، تعیین تکلیف تعاونیهای راکد و غیر فعال در اولویت قرار گیرد.
نظر شما