به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی طاهری ظهر دوشنبه، گفت: حل مشکل کشور منوط به فهم درست آن بوده و اساسیترین و بنیانی ترین آنها عدم عزم جدی در شفافیت اطلاعات دقیق از توزیع ثروت در کشور است.
وی با بیان اینکه نمیتوان ادعای جمهوری اسلامی داشت اما با افکار التقاطی کشور را اداره کرد، اظهار کرد: کشورمان به علت وجود افکار و افراد التقاطی بخصوص در حوزه اقتصاد نتوانسته است استقلال خود را به صورت نظری و عملی به دست آورد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: تضاد و تناقض برنامههای اجرایی در حوزههای مختلف باعث گسست یکپارچگی کشور در زمینههای مختلف شده است.
طاهری به موضوع بدهکاران بانکی اشاره کرد و گفت: چرا بانکها از اعلام نحوه دریافت و استمهالهای عجیب و غریب و مدت دریافت وامها و عدد قطعی اصل و فرع آن وامهای رانتی طفره میروند و سپس مشخص خواهد شد که چرا بانکها برای پرداخت وامهای کوچک به صدها حیل متوسل میشوند تا یا وامی پرداخت نکنند و یا اگر پرداخت کردند کاری کنند که وام گیرنده با اولین دریافت وام به فکر توبه نصوح دریافت وام باشد.
وی تاکید کرد: موضوع بدهکاران بانکی در آینده چه بخواهیم و یا نخواهیم مفتخر به نصب کروات در گردن شکسته خود خواهیم بود که باید کشور را از اپیدمی و پاندومی کروات داران اقتصادی و فرهنگی نجات داد و آنهایی که حل اقتصادی کشور را پیچیده میبینند و یا پیچیده میکنند، به حتم مانند مدیران بانکهای کشور آموزش فن فتیله پیچ را در سرزمینهای آنگلوساکسون خوب آموزش دیدهاند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: باید عدالت را مرحله به مرحله، یعنی قسطی اجرا کرد که قسط اول آن ساماندهی و یکپارچه سازی اطلاعات افراد و سازمانها و نهادها و دسترسی حیطه بندی شده بدون وجود سیاه چالههای جذاب میتواند باشد.
طاهری تصریح کرد: لقمه بزرگ عدالت اگر قسطی نشود با قطعیت بالا منجر به خفگی اقتصادی خواهد شد و خفقان حاصل از خفگی مفهومی در مقطع کنونی بیماری است که تقریباً همه به آن خو گرفتهایم.
وی گفت: عدالت در توزیع فرصتها و امکانات و ثروت را راه حل پیش رو است و اگر عدهای فکر میکنند میتوان با پروفسورهای هیبریدی مشکلات کشور را حل کرد به حتم اشتباه فکر میکنند چرا که این مسیر ناکجا آباد طی شده مهندس بازرگان در ابتدای انقلاب است.
نظر شما