۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷

در جلسه عملیاتی رشد ۸ درصدی اقتصاد آذربایجان شرقی عنوان شد؛

ضرورت تامین مالی پروژه‌های زیرساختی تاثیرگذار در رشد اقتصادی

ضرورت تامین مالی پروژه‌های زیرساختی تاثیرگذار در رشد اقتصادی

تبریز- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی، تامین مالی پروژه‌های زیرساختی تاثیرگذار در رشد اقتصادی استان و افتتاح سریع این پروژه‌ها را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کلامی ظهر امروز در جلسه هماهنگی برنامه عملیاتی رشد ۸ درصدی اقتصاد استان اظهار کرد: یکی از بخش‌هایی که می‌تواند رشد ۸ درصدی اقتصاد استان را محقق کند حوزه گردشگری است.

وی بر لزوم توجه به معرفی سرزمینی و شناساندن ظرفیت‌های منحصر بفرد گردشگری استان تاکید و تصریح کرد: سرمایه گذاران باید از فضای سرمایه گذاری شناخت کامل داشته و دچار استرس ناشی از برخوردهای سلیقه‌ای نشوند.

کلامی پیشنهاد کرد: المان‌هایی از زیبایی‌های خاص شهر تبریز و استان در شهرهای جاذب گردشگری کشور نصب شود تا گردشگران با جاذبه‌های گردشگری این شهر آشنا و سرمایه‌گذاران این عرصه برای سرمایه‌گذاری تشوریق شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی تأمین مالی پروژه‌های زیرساختی تأثیرگذار در رشد اقتصادی و افتتاح سریع این پروژه‌ها را نیز ضروری دانست.

دستگاه‌ها باید روند اجرای مگاپروژه های استان را تسهیل کنند

وی ابراز داشت: تکمیل و به بهره برداری رساندن پروژه‌هایی مثل سدهای خداآفرین، سهند و آیدوغموش قطعاً دارای آورده اقتصادی بوده و می‌تواند انتفاع خود را در داخل استان نشان دهد و زیربخش ها را به تحرک وا دارد؛ بنابراین اتمام چنین پروژه‌هایی باید در اولویت اجرایی استان قرار گیرد.

کلامی متذکر شد: دستگاه‌ها باید روند اجرای مگاپروژه های استان را تسهیل و برای ایجاد رشد هشت درصدی در استان نقش جدی ایفا کنند.

وی اذعان داشت: در هر صورت رشد اقتصادی هشت درصدی برای امسال هدفگذاری شده است؛ تحقق این میزان رشد نیازمند فراهم کردن بسترهایی است که از سیاستگذاری اقتصادی در سطح کلان تا رسیدگی به مشکلات بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط را در بر می‌گیرد.

از تمام ظرفیت‌های بودجه‌ای برای تحقق رشد اقتصادی بهره می‌بریم

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه گفت: باید از تمام ظرفیت‌های بودجه‌ای برای تحقق رشد اقتصادی مورد نظر استان بهره بریم.

محمد فرشکاران اظهار کرد: اولویت دهی بودجه‌ای استان بیشتر متمرکز بر پروژه‌هایی است که منجر به ارتقا بهره وری، ایجاد ارزش افزوده و در نهایت رشد اقتصادی می‌شوند.

وی افزود: به عنوان مثال معتقدم بخش گردشگری بویژه گردشگری خارجی که منجر به ورود ارز به استان می‌شود کم هزینه‌ترین حوزه برای سرمایه گذاری بوده و بازدهی سریع‌تری از بخش‌هایی مثل صنعت و معدن دارد.

فرشکاران جذب سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری را عاملی مؤثر در تحقق رشد اقتصادی استان عنوان و اضافه کرد: با توجه به ظرفیت‌های ویژه و فرصت‌های متنوع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی استان، با ارائه تسهیلات و بسته‌های سرمایه‌گذاری می‌توان زمینه رشد ۸ درصدی اقتصاد را فراهم کرد تا به دنبال آن شاهد پیشرفت استان باشیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در ادامه به ظرفیت‌های منطقه آزاد ارس در تحقق رشد اقتصادی استان اشاره و اضافه کرد: این منطقه در ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های مختلف اقتصادی استان از جمله کشاورزی، گردشگری و صادرات نقش مهمی می‌تواند داشته باشد.

وی اذعان داشت: قانون بودجه ۱۴۰۱ کشور از ظرفیت‌های مطلوبی برای رشد اقتصادی استان‌ها برخوردار است و تمام دستگاه‌های اجرایی استان باید به دنبال تحقق این ظرفیت‌های قانون بودجه از دستگاه‌های ملی باشند.

فرشکاران همچنین خواستار ارائه برنامه منسجم اداره کل امور اقتصاد و دارایی استان در خصوص راه‌های تأمین منابع مالی برای پروژه‌های رشد اقتصادی و تهیه بسته‌های سرمایه‌گذاری جهت جذب سرمایه‎ گذاران استانی، ملی و بین المللی در مگاپروژه ها و پروژه‌های پیشران استان شد.

در این جلسه برنامه دستگاه‌های اقتصادی استان برای تحقق رشد ۸ درصدی در سال جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 5480311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha