به گزارش خبرنگار مهر، سکینه طیبی ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: ۲۳۰ مدرسه ابتدایی زیر ۱۵ دانشآموز در نقاط مختلف خراسان جنوبی وجود دارد که بیشتر آنها در مناطق مرزی استان است و دولت بخشی از هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان را پرداخت میکند.
وی با بیان اینکه بخش دیگر این هزینه را والدین دانش آموزان پرداخت میکنند، اضافه کرد: در زمان شیوع کرونا، دولت کمک خوبی در این زمینه انجام داد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در باره املاک مازاد آموزش و پرورش تصریح کرد: تبدیل به احسن املاک در دستور کار دولت و مجلس در قالب برنامه بودجه سالانه قرار گرفته است.
طیبی با اشاره به خشک سالی های چند سال گذشته و مهاجرت مردم از روستاها به شهرها، گفت: در اثر آن فضاهای آموزشی مازاد در مناطق روستایی افزایش یافتهاند اما در یکی دو سال اخیر با توجه به رونق مسکن روستایی و کشاورزی شاهد این هستیم که بعد از گذشت ۱۰ سال بعضی از این مدارس احیا میشوند.
به گفته وی سال گذشته ساختمان دو مدرسه مازاد برای فروش اعلام شد و مشکلی که در زمینه ساخت مدارس خیر ساز و یا با همیاری مردم روستاها احداث شدهاند، این است که در آمد حاصل از فروش آن در کجا مصرف شود.
معاون اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: ۱۸ مدرسه در این خصوص در استان وجود دارد که در مدارس خیر ساز، نظر خیر و مردم در این باره شرط است.
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص استخدام افراد در آموزش و پرورش گفت: از طریق ماده ۲۸ و شرکت افراد در آزمون، جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش انجام میشود و شرایط استخدامی برای عموم افراد یکسان است و جز سهمیه فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران، سهمیه دیگری وجود ندارد.
طیبی ادامه داد: تا کنون بارهای مطالبه همکاران فرهنگی برای قبول این مسئولیت مطرح شده است که انجام این کار سبب رشد معلمان خواهد شد اما سازمان استخدامی کشور با اعلام اینکه انجام این کار سبب بی نظمی در استخدامهای آموزش و پرورش میشود از پذیرش این مطالبه همکاران خود داری کرده است.
وی تصریح کرد: همچنین مسئولان سازمان استخدامی کشور اعلام کردهاند که در حال حاضر استخدام فرزند به جای والدین در هیچ دستگاهی انجام نمیشود اما سال گذشته سهمیهای در خرید خدمت برای فرزندان فرهنگی لحاظ شد.
نظر شما