به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خسروپناه ظهر امروز چهارشنبه در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی دزفول با برخی مدیران ارشد این شهرستان که در سالن کنفرانس ستاد مرکزی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در ۳ ماه اخیر به همت حوزه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول آمار واکسیناسیون در این شهرستان نسبت به متوسط استانی افزایش داشته و میزان مرگومیر ناشی از کرونا نیز نسبت به میانگین استانی بسیار کاهش یافته است.
وی افزود: در ۱۰ ماه نخست سال گذشته ۱۰ مرگ مادران باردار در دزفول ثبت شد اما در ۴ ماه اخیر چنین موردی رخ نداده است؛ همچنین در این مدت ۴ مورد مادر باردار پرخطر گزارش شده که با تلاش تیم پزشکی دو تن از این مادران در مناطق صعبالعبور و دو تن دیگر در بیمارستان از خطر مرگ نجات داده شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به خستگی کادر بهداشت و درمان به دلیل شیوع کرونا و حقوقهای معوقه آنها گفت: روحیه دادن به پرسنل و رفع مشکلات آنها اولویت مهم ما است و به همین دلیل در همان اوایل دریافت حکم ریاست دانشگاه با کمک مدیران و معاونان دانشگاه و همراهی مسئولان شهری از جمله نماینده، فرماندار و امام جمعه جلسات متعددی را با وزیر بهداشت، معاونان وزیر، سازمان برنامه و بودجه و بیمههای سلامت و تأمین اجتماعی برگزار کردیم که خروجی این جلسات نیز جذب منابع و رفع مشکلات پرسنلی بود.
خسروپناه تصریح کرد: در این چند سال اخیر تحریمها و شیوع کرونا موجب کاهش شدید منابع دانشگاه علوم پزشکی شده بود که با تدابیر و برنامهریزیهای صورت گرفته بخش عمدهای از این مشکلات برطرف شده است.
وی با اشاره به تدوین طرحهای توسعهای دانشگاه علوم پزشکی دزفول در چند ماه اخیر، تصریح کرد: این طرحها در حال اجرا و رشد هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول از جذب ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی یا زهرا در این شهرستان در ۳ ماه اخیر خبر داد و بیان کرد: با این اعتبار مطالبات پیمانکار پرداخت شد و بخش دیگری از این اعتبار نیز به احداث و تکمیل این بیمارستان اختصاص یافته است.
خسروپناه با بیان اینکه بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی یا زهرا در دزفول برای تکمیل نیازمند ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، عنوان کرد: احداث این بیمارستان یک جهش درمانی، آموزشی و تحقیقاتی بزرگ در منطقه خواهد بود؛ بنابراین ضروری است که همه مسئولان شهرستان دزفول با استفاده از ظرفیت مسئولان ارشد کشوری برای دریافت اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این بیمارستان همکاری و تلاش کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه حل مشکلات درمانی دزفول مستلزم تقویت حوزه آموزش است، بر لزوم تکمیل طرح پردیس دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان تاکید کرد و افزود: از طریق مشارکت خیران، بخش خصوصی و جذب اعتبارات ملی میتوان نسبت به تکمیل این پردیس اقدام کرد؛ البته در حال حاضر خیران سلامت شهرستان به این موضوع ورود کردهاند.
خسروپناه گفت: این پردیس دانشگاهی یک زیرساخت آموزشی است که در صورت تکمیل موجب جهش آموزشی، تحقیقاتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در منطقه خواهد شد.
به گزارش مهر، بر اساس تفاهم نامهای بین وزارت بهداشت و درمان، بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان کشور عملیات اجرایی احداث بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی یا زهرا در دزفول از مهرماه سال ۱۳۹۵ آغاز شده است.
نظر شما