به گزارش خبرنگارمهر، پرویز داوودی در همایش بیمه و اقتصاد ملی در محل مرکز همایش های رازی با تاکید بر کارآیی بخش های تولید در اقتصاد کشوربه منظور ایجاد رشد در تولید، افزود: استفاد از تکنولوژی ها، سرمایه گذاری ها، کارآفرینی و غیره باعث افزایش تولید خواهد شد که در این بین توجه به بخش های حقوقی و مالی در اقتصاد نیز مهم است.
معاون اول رئیس جمهوری با تاکید براینکه صنعت بیمه جزئی از بخش مالی کشور است که می تواند به تحول اقتصاد کمک کند، تصریح کرد: این صنعت می تواند به عنوان پوششی برای بخش های مالی و پولی و سرمایه ای عمل کند.
وی با اشاره به اینکه صنعت بیمه کشوردر دوبعد فعالیت می کند، اظهارداشت: بعد اول صنعت بیمه خود موسسه مالی است و در بعد دوم به عنوان حامی تولیدات مختلف عمل می کند. به عبارت دیگر، صنعت بیمه نقش حمایتی کلیه بخش های مالی کشور را برعهده دارد.
داوودی با بیان اینکه صنعت بیمه در بعد عدالت و تولید ثروت ملی نیز نقش آفرین است، افزود: تمامی نقش های مذکور صنعت بیمه در راستای اهداف نظام و اجرای سیسات های اصل 44 قانون اساسی و اصلاح ساختار مالی شرکت هاست.
وی با اشاره به سابقه 90 ساله صنعت بیمه درکشور، تاکید کرد: این سابقه برای صنعتی که قصد دارد تا جایگاه خود را در اقتصاد بیابد، زمان زیادی است.
معاون اول رئیس جمهوی بیمه را یک نیاز منطقه ای در اجتماع انسانی توصیف کرد و اظهارداشت: هم اکنون تحولات این صنعت مطلوب بوده اما قابل قیاس با اهداف مورد نظری که برای این صنعت ترسیم شده ، نیست.
وی ضریب نفوذ صنعت بیمه درکشور را 6/4 درصد ذکر کرد و گفت: هم اکنون 85 درصد فعالیت های بیمه ای کشور در اختیارشرکت های بیمه دولتی است که 51 درصد آن در اختیار بیمه ایران و 34 درصد آن نیز در اختیارسه شرکت دیگر بیمه دولتی و 15 درصد نیز متعلق به شرکت های بیمه خصوصی است.
داوودی سرمایه شرکت های بیمه را 700 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: 40 میلیون دلار آن متعلق به بیمه مرکزی ایران است.
وی با تاکید بر بررسی نقش صنعت بیمه برای دستیبابی به اهداف سند چشم انداز 20 ساله اظهارداشت: برقراری عدالت به عنوان مهمترین شعار دولت نهم با گسترش و کارآمد کردن شرکت های بیمه قابل تحقق خواهد بود و چشم انداز فعالیت های مطلوبی برای صنعت بیمه ترسیم شده است.
معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه دولت همواره نقش بیشتری نسبت به بخش خصوصی در رشد اقتصادی ایفا کرده است ، تصریح کرد: این درحالی است که نقش بخش های غیر دولتی در این رشد بسیار کمتر بوده است.
داوودی ادامه داد: صنعت بیمه می تواند نقش مهمی را در توسعه مناطق محروم و ایجاد اشتغال و برقراری بنگاه های کوچک اقتصادی ایفا کند.
وی یکی از اقدامات دولت را عملکرد انقباضی بودجه عنوان کرد و گفت: صنعت بیمه کشورباید متضمن ریسک های موجود باشد، زیرا در غیر این صورت دولت مجبور است دخالت و حاکمیت خود را ادامه دهد.
وی خاطر نشان کرد: صنعت بیمه کشور هم اکنون درحال ورود به بازار است و امید است که تمامی فعالیت های اقتصادی را تحت پوشش خود قرار دهد.
نظر شما