به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل محبیپور بعد از ظهر سه شنبه در جلسه با سمنها و فعالان اجتماعی با حضور رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری بیان کرد: بحث حلقههای میانی که مقام معظم رهبری یکم خرداد ۱۳۹۸ مطرح کردند از جمله مفاهیمی است که اگر به درستی تبیین شود، میتواند به عنوان یکی از راهکارهای مردمیسازی دولت سیزدهم دنبال شود.
وی افزود: اصطلاح حلقههای میانی، ریشه در فرهنگ قرآن، سنت و آموزههای اسلام ناب و مکتب اهل بیت (ع) دارد در اندیشه سیاسی غرب، شهروندان به معنای کلمه به فرمانروایان و فرمانبرداران تقسیم میشوند؛ یعنی ما دو کفه لازم داریم: یک کفه ترازو فرمان روایاناند که دولتمردان هستند و یک کفه ترازو، فرمانبرداران یعنی مردم هستند.
او ادامه داد: در این نگاه باید بین این دو کفه ترازو موازنه سیاسی حقوقی ایجاد کرد. در میانه این دو، حلقههای واسطی درست میکنند به نام نهادهای مدنی و احزاب سیاسی که تعامل بین دولت و ملت را برقرار میکنند و بهبود میبخشند.
محبیپور اذعان کرد: در اسلام ما با دو قطبی «دولت و ملت» روبه رو نیستیم با حقیقت واحدی به نام جامعه اسلامی مواجهیم، در اندیشه اسلامی جامعه ایمانی داریم.
او گفت: در جامعه ایمانی یک فرد به نام امام مسلمین نقش رهبری را ایفا میکند، زیرمجموعه امام مسلمین در جایگاه دولت اسلامی مسؤولیت دارند و نقش ایفا میکنند. دیگران نیز به عنوان آحاد جامعه اسلامی نقش دارند.
معاون استاندار فارس تاکید کرد: نقشها متفاوت از یکدیگر است اما همگی عنوان جامعه اسلامی دارند، همه این لایهها و نقشها در راستای شکل و شمایلی است که خداوند میخواهد به این جامعه بدهد که «صبغه الله» است.
نظر شما