به گزارش خبرنگار مهر، محمد جوهری صبح پنجشنبه در نشست مدیران غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی در سرعین اظهار کرد: تنها راهکار مقابله با کمبود شیر خشک مدیریت عرضه و تولید داخلی است که در این راستا سازمان غذا و دارو در اولویت خود تخصیص اعتبارات یارانهای برای تأمین این محصولات را در برنامه خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه ایجاد جامعه سالم و تندرست در گرو تأمین غذای سالم و بهداشتی است، تصریح کرد: تولید غذای سالم با استفاده از تکنولوژیهای جدید روز دنیا و دانشبنیان به منظور سلامتی بخشیدن به مردم یکی از مهمترین اموراتی است که سازمان غذا و داروی کشور آن را دنبال میکند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با تاکید بر اینکه در این مسیر وظیفهای سترگ بر عهده معاونتهای غذا و داروی دانشگاهها گذاشته شده است، گفت: ضروری است تا با کمک تکنولوژی روز دنیا و شرکتهای دانشبنیان این امر پیگیری شود.
جوهری افزود: رهبر معظم انقلاب بر این امر بسیار واقف هستند، چنانچه شعار امسال را «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی» نامگذاری کردند و اهمیت تولید فرآوردههای غذایی مبتنی بر دانش نوین و با استفاده از تجربیات شرکتهای دانشبنیان مد نظر ایشان است.
وی در واکنش به کمبودهای برخی از برندهای شیر خشک رژیمی در سطح کشور و اردبیل خاطرنشان کرد: به دلیل تحریمهای گسترده و ظالمانه غرب متأسفانه واردات بخشی از شیر خشکهای رژیمی خارجی دچار چالش شده و تنها راهکار آن مدیریت عرضه و تولید داخلی است که در این راستا سازمان غذا و دارو در اولویت خود تخصیص اعتبارات یارانهای برای تأمین این محصولات را در برنامه خود قرار داده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: با پیگیریهای معاونت غذا و دارو تأمین شیر خشکهای رژیمی در استان اردبیل صورت گرفته و با تأیید پزشک در داروخانههای شبانهروزی در حال توزیع است و فعلاً در این زمینه کمبودی وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست ۲ روزه که از تاریخ ۲۸ اردیبهشت در سرعین در حال برگزاری است، به موضوعات اساسی سازمان غذا و دارو از قبیل قوانین جدید بررسی سموم و کودهای شیمیایی مورد استفاده در صنعت کشاورزی و صدور مجوزهای صادراتی اقلام میوهای پرداخته شده است.
نظر شما