مجید فانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه شفاف سازی قیمتها، تأمین مالی واحدهای تولیدی، جایگزینی فاکتورهای الکترونیکی به جای فاکتورهای کاغذی از جمله طرحهای صمت برای تنظیم و کنترل بازار است، افزود: شفاف سازی قیمتها و تشدید نظارت بر بازار از جمله شیوههای مدیریت و تنظیم بازار در استان است.
وی ادامه داد: در استان ۸۵ واحد تولیدی در چهار مرحله ملزم به درج قیمت تولید روی هزار و۹۱۴ کالای شدند و در مرحله پنجم این میزان به سه هزار و ۸۹ محصول رسید که علاوه بر قیمت تولیدکننده، نرخ مصرف کننده نیز روی آن درج شده است.
وی درباره تأمین مالی واحدهای تولیدی گفت: هدف از اجرای این طرح آن بود که سرمایه درگردش شرکتها و واحدهای تولیدی تأمین شود و وزارت صمت با الگوبرداری از کشورهای توسعه یافته، زنجیره ارزش را مدنظر قرار داده است.
فانی یادآور شد: همچنین با صدور صورتحسابهای الکترونیکی جلوی سو ء استفادههای احتمالی گرفته شد و این طرح در حال حاضر توسط برخی بانکهای استان اجرا شده است.
رئیس سازمان صمت مازندران ساماندهی و رصد کالاهای موجود درانبارها را در جلوگیری از بروز قاچاق و سو استفاده احتمالی مؤثر دانست و گفت: در استان بیش از ۱۸۱ هزار انبار شناسایی شد که ۱۲۸ هزار انبار فعال هستند و ۵۳ هزار انبار غیرفعال هستند.
نظر شما